Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook csoportoban ismerkednik valaki, ha igen sikerült már onnan valami? Leszbikus kérdés!
Figyelt kérdés
2020. máj. 24. 22:22
1/4 anonim válasza:
Lehet ismerkedni.
Nálam is próbálkoztak,de nekem a nőies nők jönnek be, próbálkozók meg eléggé fiúsak voltak,nekem a tini fiú kinézet nagyon nem jön be. Egy nő legyen már nő kívül belül.
2/4 anonim válasza:
Vannak direkt ilyen facebook csoportok. De ott inkább a fiatalabb 14-18 éves korosztály van. 20 évesen már egy beszélgetéshez is öregnek tartom magam hozzájuk, nemhogy többhöz.
3/4 anonim válasza:
Vannak egész jó csoportok, de 13-19 éves korosztály van ott, kevesebb 20-25 éves és alig van 25 feletti, 30 felett meg ne is reménykedj. Én 18 vagyok, szóval éppenhogy.
Mondjuk amiben én vagyok, nem csak leszbikus, hanem kompletten LMBTQ ismerkedős csoport.
4/4 *Felhasználói név válasza:
Igen, a mostani párom is onnan van, 18alattit nem is láttam a csopiban, pedig 2000fő feletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!