Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja a facebook, hogy leszbikus vagyok?
Ha a privát beszélgetéseidet figyelné, az nagyon durva lenne... (nem kizárt)
Esetleg sok olyan ismerőssel vagy gyakori kapcsolatban, aki néz/megoszt ilyeneket, tag ilyen csoportokban?
Igen, adatokat nyer a beszélgetéseidből, böngészéseidből, meg minden másból, amihez hozzáfér.
Böngészőnek, ha van Facebook Container nevű bővítménye, akk azt érdemes lehet használni.
Itt is itt vagy, a leszbikus témakörben, az előzményeidből szűrhet le dolgokat, szerintem.
Ha jobban megnézed, a reklámokat is a keresési előzményeid alapján kapod.
A Facebook, a google és tsai mindenből adatot nyernek a felhasználóra vonatkozóan.
Az Fb a beszélgetésekben is belelát (a gmail is) + figyeli milyen cikkeket olvasol + nézi hogy az ismerőseid (különösen akikkel sokat beszélsz) milyen csoportokban vannak benne, mindent-mindent elment, elemez, próbál személyiségprofilt alkotni a mögötte dolgozó algoritmus (az mögött meg kőkemény pszichológiai, reklámpszichológiai tudás áll).
Ismered a mondást: "Ha valami ingyen van, akkor ott valószínűleg te vagy a termék."
Gyűjtik az adatokat mindenkiről, ebből élnek.
Mikor a kutyámnak elkezdtem ízületvédőket keresni a GOOGLEban,nem facen!! meg mindenféle vitaminokat. Akkor a facebook azokat dobta fel. Most kutyatápot keresek az érzékeny gyomrú kölyök kutyámnak. Nonstop tolja hipoallergén gyógytápokat a face :D
De ez volt mikor fényképezőgépet kerestem vagy objektívet,vagy más fotós kiegészítőket.
De mikor rákerestem egy színésznőre akkor vele kapcsolatos filmeket,sorikat dobta fel.. meg csoportokat :D
Mondjuk ha abszolút nem nézel semmi ilyesmit az tényleg durva.
De ha már 1-2x googlba pl beírtál valami leszbikus témát simán kidobhatja,de akár akkor is ha gyakorin leszbikus menüpontot keresed fel rendszeresen, már az is indok,hogy kidobjon ilyesmit :D bár nekem eddig leszbikus csoportokat facen nem dobott ki. Beléptem egybe,azóta dobja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!