Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, biszex lányok. Titeket is idegesít, hogy a heterók vannak többségben, és mi hozzájuk képest kevesen vagyunk?
Én szerintem az lenne a jó, hogy ha fele-fele arányban lehetnénk. Tehát ha a világ 50%-a lenne meleg, a többi 50% pedig heteró. De az még jobb lenne, ha mi lehetnénk a többség. Ti mit gondoltok erről?
Mert miért pont a heterók vannak többen? Ti nem akarnátok átvenni tőlük a "hatalmat"?
Csak mert azt olvastam, hogy a világ 97%-a heteró. De ez nem igazság szerintem.
Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre. Meleg fiúk is írhatnak, de mivel én bi lány vagyok, ezért főleg a hozzám hasonlók és a leszbikusok véleményei érdekelnének.
Annyira felhúzott ez a kérdés hogy nem tudom elmondani. Nagyon megkönnyebbültem, hogy csak kamu és ezt nem gondolta komolyan egy biszex lány.
Biszexuális lány vagyok, nem nem zavar hogy a heterok vannak többségben, és soha egy meleg/biszex embertől sem hallottam még hogy arra vágyna hogy kevesebb hetero legyen. Pedig nagyon sokat ismerek, ELTE-s vagyok itt elég sokan vagyunk LMBTQ tagok.
Engem nem érdekel hogy ki kihez vonzódik, az meg pláne nem hogy kivel szexel. Semmi közöm hozzá. Téged miért zavar hogy vannak leszbikusok, mit kell ezen elfogadni? Miért fáj hogy vannak olyan lányok akik más lányokkal együtt boldogok, nem fiúkkal. Neked ettől miért lesz jobb vagy rosszabb, komolyan nem értem.
21. és 22. biszex lány vagyok
Hallod kérdező... komolyan hány éves vagy?
Nem értelek...Nem lesznek a melegek, leszbikusok többségben. Nyugodtan megnyugodhatsz.
Amúgy én biszex vagyok ugye, de nem pasival szeretném leélni az életem.
Szerintem azt se tudja a kérdező, hogy mennyien élnek a Földön.
HA (!!!!!!) átvennék a melegek a többséget a Földön, az is szerintem több száz év lenne.
De annyira irritáló vagy kérdező, és homofób is valamilyen szinten, nem szívesen beszélgetnék veled, ha ismernélek személyesen.
Nemhogy örülnél, minél több leszbikus van, annál több pasi jut majd neked, akit a lányok nem kapkodnak el előled.
Tényleg nem akartam senkit sem megbántani, de mindegy is, úgy is azt hisztek amit akartok.
32-es, hogy érted, hogy nem fiúval akarod leélni az életedet? Te biszex vagy, akkor ennyiből az is benne van a dologban, hogy lehet, hogy egy fiúval találod meg a boldogságot és az igaz szerelmet (vagy egy lánnyal is akár, de mindkét lehetőség fent áll). Akkor honnan tudod te már előre, hogy nem akarsz fiúval élni. Akkor miért mondod magad biszexnek, akkor már inkább leszbikus vagy nem?
Persze nem vagyok a szakértő a témában, csak érdekel, hogy érted ezt. Remélem nem bántalak meg ezzel a kérdéssel, és nem mondtam ebben semmi rosszat. Csak puszta kiváncsiságból kérdezem tőled.
Megbántani szerintem nem bántottál meg senkit, ne aggódj, aki meleg vagy biszex az ennél nagyobb bántásokat is kibírt már. :D
Nem a #32 vagyok, de biszex lányként én is nővel akarom leélni az életem, 99% hogy nem pasival. Nem vagyok leszbikus, mivel a férfiak is vonzanak, fiúba is voltam már szerelmes, de a lányok jobban vonzzanak, nekem jobb velük kapcsolatban lenni, jobban beléjük tudom szeretni, izgalmasabb is szerintem lánnyal járni és őszintén a pasikból mostanában nagyon elegem van.
Szerintem még hetero nők is gondolkodnak néha azon hogy legszívesebben hagynák a pasikkal való ismerkedést, de biszexként én ezt ténylegesen meg is tudom tenni. Egyetlen érv ami férfiak mellett szól hogy társadalmilag elfogadottabb. Viszont nem érzem úgy hogy férfival igazán boldog tudnék lenni.
Támogatom az utolsó véleményt. Én is biszexuális vagyok, mert néha vonzanak, volt már velük dolgom és pasim is volt. Neked is megtetszhet valaki mégse akarod leélni vele az életed.
Én tudom a különbséget, az ellen nem tudok tenni, hogy mindkét nemből találok olyat aki szerintem szimpatikus, helyes vonzó, viszont az rajtam ál,, ha tudom hogy nőkkel boldogabb vagyok akkor velük keresek inkább kapcsolatot. Ennyi. De van akinél ez fordítva van.
"Persze nem vagyok a szakértő a témában,"
Hát, nem, tényleg nem vagy. A biszexuális nem azt jelenti hogy valaki ugyanolyan szinten vonzódik mind a két nemhez. A biszexualitásnak van 1000 féle változata. Van aki sokkal jobban vonzódik az egyik nemhez, és csak nagyon kicsit a másik nemhez. Vannak olyan lányok akik csak szexuális értelemben vonzódnak a lányokhoz, de érzelmeket csak fiúk iránt képesek táplálni. Ők ugyanúgy biszexek, nem heterok. És ennek a fordítottja is létezik.
Lehet hogy a #32 is ilyen, de az is lehet, hogy egyszerűen csak jobb társnak gondolja a nőket, és inkább élné le nővel az életét, mint férfival.
32. vagyok :D
Szóval, azért nem vagyok leszbikus, mert néha szoktak férfiak is tetszeni, de sosem úgy tekintettem rájuk, hogy összejönnék velük, max régen voltak tán ilyen gondolataim. Ha van is egy pasi, aki helyes, akkor a barátnőim kb már olvadnak el tőle, én meg csak megállapítom, hogy helyes és ennyi, nem indul be a fantáziám, hogy ezt és ezt csinálnám vele, milyen jó lenne vele stb. Szóval úgy férfiként nem igazán tudok rájuk tekinteni. De sose lehet tudni, lehet egyszer megismerek egy srácot, akivel más lesz a helyzet. De alapvetően, ha kapcsolatra gondolok én nővel képzelem el magam, mindent, a szexet és hasonló dolgokat.
És azért se akarok férfival lenni, mert a nőkhöz jobban vonzódok minden téren. Nem férfit keresek, hanem nőt. Nekem nem egy férfi érintése kell, nem vonz a szőrös teste meg ilyenek.
És az oké, hogy biszex vagyok, azt szokták mondani, hogy több lehetőséged van biszexként. Hát...nem. Ez nem ilyen "egyszerű". Mert aki nővel szeretne kapcsolatban lenni, annak udvarolhat egy férfi, ha bele is szakad, akkor se fog férfival összejönni az illető, ha nem rá vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!