Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, biszex lányok. Titeket is idegesít, hogy a heterók vannak többségben, és mi hozzájuk képest kevesen vagyunk?
Én szerintem az lenne a jó, hogy ha fele-fele arányban lehetnénk. Tehát ha a világ 50%-a lenne meleg, a többi 50% pedig heteró. De az még jobb lenne, ha mi lehetnénk a többség. Ti mit gondoltok erről?
Mert miért pont a heterók vannak többen? Ti nem akarnátok átvenni tőlük a "hatalmat"?
Csak mert azt olvastam, hogy a világ 97%-a heteró. De ez nem igazság szerintem.
Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre. Meleg fiúk is írhatnak, de mivel én bi lány vagyok, ezért főleg a hozzám hasonlók és a leszbikusok véleményei érdekelnének.
Szia!
Ezer gratula, hogy elindultál az önmagad megismerése felé vezető úton! Így már érthető miért voltak ellenérzéseid. Önmagunk elfogadása bármilyen téren egy hosszú és nehéz folyamat tud lenni, de a nehezén már túl vagy szerintem. Örülök, hogy ezt kiírtad ide. Bocsánatkérés elfogadva! 🙂
Sok sikert az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!