Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a kpopot kedvelő magyar lányok nagy részben leszbikusok vagy bisexek?
Tini koromban sokat hallgattam kpopot, akkor nem volt ennyire felkapva Magyarországon és a világban sem. Most is hallgatok néha, de már nem úgy mint tinikorban (15-19 évesen)
De amúgy nincs összefüggés a kpop hallgatás és a leszbikusság között.
Tényleg nem kéne hogy összefüggésben legyen ez a kettő, viszont a bi/leszbi/fiús lányok száma a nagy kpop kedvelők körében nagyon nem kevés.
Persze azt se kell gondolni hogy csak itt tömörülnek!:D Én így gondolom, 6 éve szeretem a kpopot, tehát valamit azért láttam/észleltem ez idő alatt.
21/heteró lány
Leszbikus szerintem biztos nem, mert nagy átlagban nem azért kezdenek k pop-ot hallgatni lányok, mert elsősorban a zene tetszik nekik, hanem mert elsősorban a koreai fiúk. Szóval max biszexek. De szerintem nincs összefüggés.
Mondjuk én pont biszex vagyok és szeretem a kpop ot, meg a koreai sorozatokat is.
Én pont a lány bandák miatt kezdtem el hallgatni. Lány bandákból mindig volt kedvencem, fiú bandákból is volt egy-kettő kiemelkedő, de sose olyanok voltak számomra mint a lányok. Már nekem akkor feltűnt, hogy én azokra a fiúkra se úgy tekintek, mint a többi lány :D, nem voltam tőlük úgy elájulva és ez bármelyik srácra/férfira jellemző a mai napig, hogy nem tudok rájuk úgy tekinteni. Biszexnek vallom magam, de a férfiak annyira nem érdekelnek.
De az tény, hogy nem a kpop miatt kezdtek el érdekelni a lányok, mert már jóval előbb érdekeltek tudat alatt, csak erre később jöttem rá.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!