Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem szereti a gyerekeket, miért nem szeretitek?(leszbikus kat.)
Kérdésem a sztereotípiás kérdés ihlette meg, amiben szerepel, hogy a leszbikusok a sztereotípia alapján nem szeretik a gyerekeket. Tudom, hogy sztereotípiától függetlenül vannak, akik nem szeretek őket.
Hozzájuk szól a kérdésem, miért?
Puszta kíváncsiságból érdekel.
Elnezest, nem en lettem megszolitva. Sok leszbikust ismerek egy barat altal, es szeretik a gyerekeket, sot. Van, akinek ferfitol van, lelki tarsi kapcsolatbol, van, akinek donortol.
En pedig hetero no letemre 99%-uktol menekulok.
?
Leírtam, hogy sztereotípiás kérdés ihletett, tudom jól, hogy nem azért leszbikus valaki, mert nem szereti a gyerekeket. Azért ilyen szinten nem hiszek a sztereotípiákban, ráadásul én is egy jó párat meg tudok cáfolni a magam és mások példáján keresztül, ami abban a kérdésben szerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!