Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek ilyen csajok? Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy volt-e már veletek olyan,hogy mondjuk egy buliban smárolgatsz egy másik lánnyal de nem vagy belé szerelmes semmi extra simán jól érzitek magatokat de idővel azt veszed észre hogy zavar az ha a másik mással van.Elkezd zavarni az hogy egyre többet mesél idegen emberekről másokról áradozik.Ha csak egy "éjszakás unaloműzés" volt semmi szerelmi érzet nem volt akkor bennem azóta miért kezdett el zavarni? Persze nem tettem neki ezt szóvá,csak magamban tombolnak olyankor az idegek de kívülről adom a nyugodt embert:D2020. máj. 9. 20:23
1/4 anonim válasza:
Ha nem vagy szerelmes, akkor szimplán birtoklási mániád van. Sok ember szenved ebben. Függetlenül az érzelmektől.
2/4 anonim válasza:
Előfordul, a mérték a lényeg. Ha valakivel vagy és az exeit emlegeti, meg húúúú de jó volt mással akkor elküldeném a helyedben, hogy "okés, akkor most itt vagy fejben vagy velük, mert utóbbi esetben viszlát menj vissza hozzájuk".
A mérték... szóval az hogy valaki másról IS beszél, de inkább veled van nem gond, ne legyen birtoklási mániád azért.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem birtoklom egyáltalán mert amúgy nem is gondolok rá meg így nem gáz értitek.Csakhát néha eszembe jut az az este ő meg mikor a bandánk együtt van fert-furt másról dumál mindig nincs más témája és kicsit unom vagy én nem is tudom ezt hogy elmondani.Szóval engem néha idegesít de nem birtoklom mert amúgy azzal van akivel akar csak ne lenne ennyire "olyan"
2020. máj. 9. 21:05
4/4 anonim válasza:
Akkor ez az ő "ügye". Ha nem tudod terelni sem a témát, újat felhozni, akkor nem fogsz tudni mit tenni addig, amíg le nem jár nála a régi emberekkel való élmények hajszolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!