Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus csajok, nektek volt már olyan esetetek, hogy nagyon tetszett nektek egy lány, nagyon tudtátok volna szeretni, de ő hetero volt?
Szerelmesek voltatok, de ő hetero volt, ezért esélytelen volt ez a kapcsolat. Túl lehet ezen lépni? Vagy a szeretet azért végig megmarad? Mennyire volt nehéz elfogadni, hogy sajnos ő nem fog viszont szeretni?
A válaszaitokat előre is köszönöm! :)
16 évesen ez soha be nem gyógyuló sebeket okozott (akkor legalábbis azt hittem). Aztán rájöttem, hogy egy kölcsönös érzelmeken alapuló kapcsolatnál nincs jobb dolog, meg is tapasztalhattam és már el is felejtettem a hetero lányt. Nem kell kétségbe vonni, hogy szerettem-e, egyszerűen csak megértettem mi az az elmúlás. Olyan dolgot meg nem sajnálok elengedni, ami kifordított magamból (mint az előttem szólót is).
Igen, túl lehet élni, ha az ember megpróbálja racionálisan szemlélni. A szerelem 2 irányú. Minden más csak plátói, azért meg nem éri meg eret vágni (se szó szerint, se képletesen).
Mindenkinek meg kéne tanulnia a tovább lépést és a mostban élni. Különben évekig siránkozhatnak, de annak mi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!