Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mással is így volt? Változik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is így volt? Változik még vajon? (L kérdés)

Figyelt kérdés

Régebben mindig egy bizonyos lány tetszett meg és csak őt láttam vonzónak. Nem éreztem magam leszbikusnak, mert nem tekintettem minden lányra úgy. Mostanában viszont egyre több lányt csodálok meg az utcán és gondolkozok el közben, hogy miért nem láttam korábban is ezt vonzónak? Már nem csak azok a lányok/nők tetszenek, akikbe szerelmes is vagyok, hanem megnézem a többi lányt is.

Mással is volt ilyen? Mást is megdöbbentett a változás, vagy csak én vagyok ilyen?:D

2020. jan. 30. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
bocsi, csak itthagyom ezt a választ hogy visszataláljak, meet érdekel, ugyanis én ugyanígy vagyok ezzel!😊
2020. jan. 30. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

most ez komoly, hogy a kedves embereket lepontozzák, és mindenki a gyűlölködéssel ért egyet??

a kérdezőnek van egy problémája, amihez segítséget kért.

nem ártott senkinek, nem momdott rosszat senkire.

és mégis ezt kapja. ráadásul ebben a kategóriában.

tudod, mi az undorító? mikor valaki a szadista, mazochista, vagy zoofil fétiseire keres itt jelentkezőket.

még velük sem beszéltek ilyen alpári stílusban!

2020. jan. 30. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

na, mire leírtam a választ, hálistennek már eltűntek a gonosz kommentek (előző vagyok).

bocsika.

2020. jan. 30. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Igen, mással is előfordulhat - ha elkezdi magát egyre jobban elfogadni és épp' nincs olyan aki érzelmileg lekötné. Ha nem vagy elkötelezett érzelmileg valaki iránt akkor természetes, hogy nagyon sok ember megfog és úgymond fantáziát látsz benne akár hetero vagy, akár nem.
2020. jan. 30. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Abban lehet valami, hogy jobban elfogadom magam:D az agresszív 54%-os válaszolókhoz hasonló emberek miatt.

Mert ilyenkor érzem, hogy én sokkal több pozitivitást adok az embereknek, még így is gonosz melegként, mint amit ő valaha is képes lesz.

Úgyhogy azt hiszem meg is van az oka a jelenségnek, de azért saját tapasztalatokat nyugodtan írhattok még:)

2020. jan. 30. 17:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Kifejezetten szép vagyok, köszi a kérdést:D egy lánnyal se találkoztam még, aki nálad primitívebb lenne. A farokra te vagy ráállva, azt hiszem titkolsz valamit 🤫
2020. jan. 30. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet amiatt hogy szerelmes voltál, akkor az ember csak egyvalakit lát...aztán depresszió is okozhat libidócsökkenést.
2020. febr. 1. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!