Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok, azok akike izgatnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, azok akike izgatnak az ilyen BDSM dolgok mesélnének róla, hogy mit szeretnek? Csak fantáziálsz róla vagy próbáltad is?

Figyelt kérdés

2020. febr. 15. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
A volt párommal sok mindent meg is éltünk, mindkettőnket hasonló, vagy éppen ugyanazom a dolgok izgattak. Székhez, ágyhoz való kikötözés, éles tárgyak (kés, bicska), fulladáshoz köthető cselekedetek. Sokszor be is öltöztünk, eljátszottunk különböző szituációkat, élethelyzeteket.
2020. febr. 16. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak fantáziálni szoktam, nem tudom hogy ki is próbálnám e
2020. febr. 16. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi rendszeresen játszunk ilyeneket, mondhatni hozzá tartozik a szexuális életünkhöz, máshogy nem is megy. Ágyhoz kötözés, össze kötözés, falhoz, igazi fém bilincsekkel is akár, szem szájbekötés, fenekelés, szóval próbáltunk mi már mindent :)
2020. febr. 16. 16:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
En is ugy vagyok mint a kettes. 19l
2020. febr. 16. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Próbáltam a volt párommal, addig működött a kapcsolat, amíg nem akart szerepet cserélni. Amíg ő volt kikötözve, megbilincselve, valahogy korlátozva és emiatt rám utalva, az nagyon bejött de fordítva nem.
2020. febr. 16. 22:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Pálcával, fakanállal gyakran kikapok, imádom! L
2020. febr. 17. 18:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én dominálok.

Valójában a párom élvezete izgat a legjobban, ő meg sokszor vágyik arra, hogy használjam, és én eleget is teszek neki.

Imádom húzni az agyát, direkt váratni, nem kapja meg egyből amit akar.

Feéizgulok, ha könyörög nekem

2020. febr. 20. 09:07
 8/12 anonim válasza:
100%
Én főleg csak fantáziáltam róla, kíváncsi vagyok hogy milyen lehet valójában. Volt régebben egy távkapcsolatom, ahol sajnos nem jutottunk el odáig, hogy valóban kipróbáljuk a ritka találkozás miatt, így főleg csak beszéltünk róla és telefonon írás/hívás közben alkalmaztuk.
2020. febr. 20. 15:13
 9/12 anonim válasza:
100%
Hát, még nem volt alkalmam tapasztalatot szerezni, de kifejezetten subnak érzem magam. (Semmiképp sem S/M, sokkal inkább D/S) Gyertya és kötözés témája is vonz.
2020. febr. 24. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
írtam privátot :)
2020. márc. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!