Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ezt a felcsatolhatósat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt a felcsatolhatósat vajon nők is tudják használni? (link bővebben)

Figyelt kérdés

[link]

Ha megnézitek közelről.Nők azt hova csatolják vagy kötik,ami a pasinak a herezacskóhoz megy?😀

Elég bejövős ez a cucc,jó lenne nőként tudni használni,ha majd beruházok egy ilyenre a jövőben.😀

Ja és mit gondoltok,a 20 cm hosszúság,majdnem 5 cm vastagság milyen lehet?Élvezetes?☺

2020. máj. 9. 09:21
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
*De csak csináljátok,szórakoztat!😉
2020. máj. 11. 19:12
 32/41 A kérdező kommentje:

*külsőmbe

*belekötni

2020. máj. 11. 19:12
 33/41 anonim ***** válasza:
90%

32#

Még csak nem is ő😄😄

Na vajon ki vagyok?

Lehet hogy én nem nézek ki úgy (bár engem masok szoktak dicserni nem én magam) mégis olyan nővel is volt lehetosegem együtt lenni akit ha csak a kulsot nezzuk a laba nyomát se csokolhattad volna

Plane belsőleg De belsőleg minden partnerem kisujja többet ért a te egeszednel

Neked ezzel a gyonyorrel mit sikerült elérni? Hallgatlak

2020. máj. 11. 19:23
 34/41 A kérdező kommentje:

Midnight2 vagy,de először nem esett le,mert téged blokkoltalak,a másik kettőt meg nem,nem véletlen!😉

Majd reagálok drága,de csak később,most nem érek rá.Addig is menj sportolni.😉

2020. máj. 11. 19:33
 35/41 A kérdező kommentje:
Vagy a whoknows vagy,de szerintem a midnight.Bár mindketten blokkolva lettetek.A többit meg később!😉
2020. máj. 11. 19:39
 36/41 anonim ***** válasza:
90%

A stílusod miatt írtam hogy pattogsz mint egy idegbeteg.

A külsődbe azért nem kötök bele mert nem vagyok buta és személyeskedő mint te. Én ha egy másik lányt szépnek találok akkor össze akarok jönni vele, de sose irigység amit érzek.

You do the math.🙄

2020. máj. 11. 19:49
 37/41 anonim ***** válasza:
90%
egyszerűen nem tudod ki lehetek😄😄
2020. máj. 11. 20:30
 38/41 anonim ***** válasza:
93%

Nekem légyszi ne küld el privátban hogy hogy nézel ki, mert nem igazán érdekel, de ez a beképzeltség olyan szinten taszító hogy azt nem tudom elmondani. Ha a legszebb lány lennél a világon azt is tönkretennéd ezzel a stílussal.

De gondolom te tipikusan az vagy aki a legszebbnek gondolja magát, közbe meg tök semmilyen. Mint az x faktorban azok a hülyék akik elhiszik hogy tehetségesek, és a zsűrit szidják mikor közlik velük hogy nem.

2020. máj. 11. 23:55
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon nagy méret :D

hehe

2020. máj. 19. 17:14
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Engem most már érdekel hogy nézel ki.
2020. máj. 24. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!