Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez mind igaz lehet egy másik csajjal kapcsolatban? (link lejjebb)
Figyelt kérdés
Ezek alapján az "jel" lehet,ha megajándékoztam a kiszemeltem,és nem adott arcra puszit,hanem mielőtt elment megsimogatta az arcom,és közben a szemembe nézett?Elvileg heteró,van egy kapcsolata hosszú évek óta.
2019. márc. 22. 08:08
1/5 anonim válasza:
Jaj, de hát ez egy ilyen tini lányos oldal.. Ami tök aranyos, de azért nem nagyon kéne alapul venni. Hány éves vagy kérdező?
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor vajon nem tekinthetem "jelnek"?A hölgy amúgy már régen elmúlt 35 is,én csak 24 leszek 2 hét múlva. :D Ok,tudom az oldal maga gáz,de attól még igaz lehet,amit írnak ott,nem? ;D
2019. márc. 22. 09:57
3/5 anonim válasza:
#1-es vagyok. Kb azon a szinten van az oldal, hogy ha fél 3 és 4 között tüsszentessz egyet az iskola udvarán, akkor a kiszemelted meg fog csókolni.. :) 24 évesen ezt nem gondolhattad komolyan. (Remélem) Eleve többet kéne tudni kettőtök kapcsolatáról, hogy ezt a reakciót tőle dekódolni lehessen. Lehet ez teljesen baráti gesztus is. Lehetséges, hogy ilyen közvetlen típus. A hetero nőkről úgy is az a hír járja, hogy más nőkkel általában közvetlenebbek. Ha mondjuk egy férfival tenné meg ugyan ezt a gesztust, annak már többlet jelentése lenne. Ha egy nővel, akkor pedig nem. (Feltéve, ha tényleg hetero)
4/5 anonim válasza:
Több mint 10év van köztetek és kapcsolatban van. Részltezzem még?
A kapcsolatotok barmira nincs azon a szinten,hogy bármi legyen ami több mint barátság. Sőt még az is neccesen mert az ajándekot puszival köszönikmeg a jóbarátok.
5/5 A kérdező kommentje:
67%-os!Melyik univerzumban élsz,ahol egy szimpla arca adott puszi intimebb,közvetlenebb viszonyra utal,mint egy arc simogatás?!😅😅 Egyébként a kettőnk közötti korkülönbség önmagában semmit nem jelent,az meg pláne,hogy párkapcsolatban él éppen.Már nem szerelmes az illetőbe jó ideje,és még régebben mondta nekem,hogy egyre rosszabb a párjával,ahogy telik az idő.Szóval nem tudom miről is beszélsz,hogy még baráti viszony sincs köztünk. :) Pont,hogy egy arcra adott puszi annyira átlag,szinte protokolláris.Még a tanároknak is adtunk puszit év végén virág adáskor stb. :'D
2019. márc. 26. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!