Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ezt a felcsatolhatósat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt a felcsatolhatósat vajon nők is tudják használni? (link bővebben)

Figyelt kérdés

[link]

Ha megnézitek közelről.Nők azt hova csatolják vagy kötik,ami a pasinak a herezacskóhoz megy?😀

Elég bejövős ez a cucc,jó lenne nőként tudni használni,ha majd beruházok egy ilyenre a jövőben.😀

Ja és mit gondoltok,a 20 cm hosszúság,majdnem 5 cm vastagság milyen lehet?Élvezetes?☺

2020. máj. 9. 09:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nem kell az instad

Képet se kértem rólad,nem zavar?

Amúgy meg mi az hogy 15centi az neked KELL?

Többször írtad már hogy nem voltál még senkivel

2020. máj. 11. 17:08
 22/41 A kérdező kommentje:

Mert csak a férfiak f@@sza számít?LOL

De te már csak tudod kivel voltam meg kivel nem.😄

Mondjuk már így is láttad milyen jól nézek ki,persze,hogy jössz azzal,hogy a netről szedtem le.Elég szarul nézhetsz ki,ha ilyen frusztrált vagy vagy ennyire szar lehet a kapcsolatod...durva.😱😱

2020. máj. 11. 17:12
 23/41 A kérdező kommentje:

Különben nem velem met a szexuális életemmel foglalkoznál annyira.Még azt is képes voltál kitalálni,hogy biztos pasi vagyok.LOL

79%-os.

2020. máj. 11. 17:15
 24/41 A kérdező kommentje:
Van kb 3 felhasználó,akik állandóan kötekedtek meg felpontozgatjátok egymást.Tiszta röhej.A végén kiderül,hogy ti nem is nők vagytok vagy minimum rövid hajú,tetkós,boxeres "nők" vagytok.😄😄😄
2020. máj. 11. 17:17
 25/41 A kérdező kommentje:
Most ebben a kérdésben már megint mi fájt annyira?!Megmondom,hogy csak itt tudod kiélni a frusztrációdat.Te meg az a másik drágaság.🙄🙄
2020. máj. 11. 17:18
 26/41 anonim ***** válasza:
91%

Biztos is kérdező, hogy itt mindenki frusztrált, csak te nem 😂

Kérdezel valamit, válaszolunk, nem is érdekel téged. Miért kérdezel, ha válaszolsz magadnak? 😂

Ráadásul itt mindenkiről úgy beszélsz, mintha egy ember lenne. Pedig szinte minden kérdésednél, minden válaszoló ellentmond neked, nem csak 3 ember 😀

Nem baj, csináld csak.

2020. máj. 11. 17:25
 27/41 anonim ***** válasza:
87%

😂😂😂 Mellé kérdező!

Nem ő vagyok :D

2020. máj. 11. 18:03
 28/41 anonim ***** válasza:
90%

És igen

Total átlagos vagy Xd

2020. máj. 11. 18:06
 29/41 anonim ***** válasza:
89%
Itt pattogsz mint valami idegbeteg és mi vagyunk frusztráltak? 😂😂
2020. máj. 11. 18:53
 30/41 A kérdező kommentje:

29:Akkor a you know nothing vagy te kis irigy szuka.😘😘

Szeretnél te ilyen "átlagos" lenni drága!😉😉😉 De feljebb már elismerted,hogy még szerinted is jobban nézek ki,mint te.😉😉😂😂 De csak csijáljátok szórakoztat!

A 84%-oska azért írta,hogy pattogok,mint egy idegbeteg,mert neki is küldtem képet,és hát a külsőme nem tudott bele kötni,hoppá!🤦‍♀️ De,hogy még irigykedik is...😏🤷‍♀️🤷‍♀️

2020. máj. 11. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!