Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó abban ha valaki úgy néz ki mint egy fiú?
Nem akarok senkit megsérteni, puszta kíváncsiság vezérel. Főleg olyanokra gondolok akikről nagyon nehezen lehet megmondani hogy lányok.
közösségi oldalon láttam egy képet, amin egy nő van, de férfias a teste, sőt boxer alsót viselt!! ezt miért?
Ők így érzik jól magukat.
Én nőies nő vagyok és én is a nőies nőket preferálom.Mivel a nőket a külsejük miatt is szeretem. Nyilván van akinek a férfiasabb nők jönnek be, kinek mi.
Nem vagyunk egyformák :)
Én csak azt nem szeretem mikor a férfiasabb nők erőszakosak,hogy miért a nőies nők jönnek be nekem :D
Én bár biszex vagyok,de úgy vagyok,ha férfias külső jön be,akkor férfival lennék inkább.
Nekem hosszabb haj,nőies kisugárzás, öltözködésben lehet sportosabb,lazább de csinos.
Nekem nőnél a rövid tüsi haj,boxer alsó,laza halásznadrág,férfi ing,férfi parfüm. Kösz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!