Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó abban ha valaki úgy néz ki mint egy fiú?
Nem akarok senkit megsérteni, puszta kíváncsiság vezérel. Főleg olyanokra gondolok akikről nagyon nehezen lehet megmondani hogy lányok.
közösségi oldalon láttam egy képet, amin egy nő van, de férfias a teste, sőt boxer alsót viselt!! ezt miért?
Ezt én se értem, mert azért tetszenek a nők, mert nem úgy néznek ki, mint a férfiak. Ha egy nő úgy néz ki, akkor semmi értelme.
Amúgy ha vki úgy érzi jól magát, és talál partnert, akinek úgy tetszik, akkor minden rendben.
Ki az identitás zavaros? Ez baromi sértő.
Én eléggé fiús vagyok, és nekem így a jó.
A másik az "azért vagyok leszbikus hogy nővel legyek nem egy pasi imitátorral" "transz vagy" "identitás zavaros" rengeteget megkapom ezt,miért fáj az nekik hogy vannak fiús lányok?Azért mert fiúsak vagyunk, m÷g ugyanúgy női nemi szerveink vannak, szóval ugyanúgy 2 nő van a kapcsolatban.
Alinek nem tetszenek a fiúsak akkor azok nem azokkal jönnek össze, de attól még van akinek igen és attól még leszbikus marad,mert nem férfival van.
8# ami viszont közös,hogy úgy kell elfogadni a másikat,ahogy van.Te ezt szereted az ágyban,ő meg úgy néz ki.
Na és?
Ez a jó a mai világban.hogy úgy nézhetsz ki,ahogy szeretnél.Nincs egyen haj,nincs egyenruházat.
Lehetsz fiús,csajos,rocker,raszta,színes hajú,kopasz,szét piercingezett,szét tetovált. Akármi!
Mi a jó abban,ha egy lány fiúsan néz ki? Hogy úgy érzi igazán jól magát a bőrében! semmi extra rejtély
Na jó, nem kell lehurrogni a kérdezőt, mert ezt tette fel kérdésként, bele is írta, hogy nem sertésből.
Egyébként néha én se értem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!