Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a jó abban ha valaki úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó abban ha valaki úgy néz ki mint egy fiú?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit megsérteni, puszta kíváncsiság vezérel. Főleg olyanokra gondolok akikről nagyon nehezen lehet megmondani hogy lányok.

közösségi oldalon láttam egy képet, amin egy nő van, de férfias a teste, sőt boxer alsót viselt!! ezt miért?

2020. ápr. 27. 08:53
1 2
 1/11 *Felhasználói név ***** válasza:
58%
Aki nőies, az miért nőies?
2020. ápr. 27. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Mert úgy érzi jól magát, és igen, előfordulhat, hogy neked nem tetszik. Én is sok stílussal vagyok úgy, hogy nem tetszik, de nagy önfegyelemmel visszafogom magam attól, hogy elárasszam vele a gyakorit. :D szerintem végre mindenkinek hagyni kéne a másikat, az ilyen fajta nem tetszését meg tarthatná magában.
2020. ápr. 27. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Ezt én se értem, mert azért tetszenek a nők, mert nem úgy néznek ki, mint a férfiak. Ha egy nő úgy néz ki, akkor semmi értelme.

Amúgy ha vki úgy érzi jól magát, és talál partnert, akinek úgy tetszik, akkor minden rendben.

2020. ápr. 27. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Identitászavarosak,és valójában férfiak akarnak lenni.Én nőies vagyok,de a szexben szeretem,ha "férfi" (is) lehetek,izgató,de a mindennapi életben nőként sokkal jobb!😉
2020. ápr. 27. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Ki az identitás zavaros? Ez baromi sértő.

Én eléggé fiús vagyok, és nekem így a jó.

A másik az "azért vagyok leszbikus hogy nővel legyek nem egy pasi imitátorral" "transz vagy" "identitás zavaros" rengeteget megkapom ezt,miért fáj az nekik hogy vannak fiús lányok?Azért mert fiúsak vagyunk, m÷g ugyanúgy női nemi szerveink vannak, szóval ugyanúgy 2 nő van a kapcsolatban.

Alinek nem tetszenek a fiúsak akkor azok nem azokkal jönnek össze, de attól még van akinek igen és attól még leszbikus marad,mert nem férfival van.

2020. ápr. 27. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Egy nő legyen nőies,ne csak egy pocsék férdi utánzat mindegy kivel szexel/van kapcsolatban!
2020. ápr. 27. 17:53
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
6# mondja,aki állandóan férfi utánzat szeretne lenni a felcsatolósával :D
2020. ápr. 27. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:
18%
7:Más az,ami izgat a szexben,és más az,ahogy kinézek.😉
2020. ápr. 27. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

8# ami viszont közös,hogy úgy kell elfogadni a másikat,ahogy van.Te ezt szereted az ágyban,ő meg úgy néz ki.

Na és?

Ez a jó a mai világban.hogy úgy nézhetsz ki,ahogy szeretnél.Nincs egyen haj,nincs egyenruházat.

Lehetsz fiús,csajos,rocker,raszta,színes hajú,kopasz,szét piercingezett,szét tetovált. Akármi!

Mi a jó abban,ha egy lány fiúsan néz ki? Hogy úgy érzi igazán jól magát a bőrében! semmi extra rejtély

2020. ápr. 27. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

Na jó, nem kell lehurrogni a kérdezőt, mert ezt tette fel kérdésként, bele is írta, hogy nem sertésből.

Egyébként néha én se értem ezt.

2020. ápr. 30. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!