Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vajon miért van, hogy élvezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van, hogy élvezés után azonnal elmegy a kedvem a szextől?

Figyelt kérdés
Mielőtt orgazmusom lenne még nagyon élvezem, majd abban a pillanatban, hogy megindul az orgazmus, azonnal elmegy a kedvem az egésztől. Még hosszú másodpercekig vannak összehúzódásaim, de akkor már nincs kedvem semmihez. Mikor magamnak csinálom/csináltam, akkor is ez volt. Volt egy fél éves párkacsolatom, ott ez meglátszott, de nem igazán mertem beszélni erről a párommal... Most azonban már 3 hónapja boldog vagyok, és megosztottam ezt a mostani barátnőmmel. Próbáljuk húzni-halasztani, na meg engem hagyni a végére, különben nincs ihletem a szexhez. Azonban tudom, hogy ez nem jó és nem normális... Nem is élvezem magát a szexet különösebben, csak csinálni szerettem mindig én a másik félnek... Inkább az esik jól ha csak ölelkezünk, csókolózunk. Eddig mindig ez volt, mindig voltak ilyen "problémáim" de csak futó kapcsolataim és kalandjaim voltak, azt a fél évet leszámítva, tehát nem törődtem ezzel. A mostani párommal viszont hosszútávra tervezünk, tudom, hogy kívánom és szerelmes vagyok belé, minden tökéletes köztünk, de valamiért nem működik ez a dolog... Felizgulok, végig jól vagyok, se amint hozzám ér és puff, azonnal ki tudok pattanni az ágyból és menni a dolgomra, mintha mi sem történt volna... Szerintetek ez normális?
2020. ápr. 25. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért hívják kielégülésnek. Szóval elég.
2020. ápr. 25. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
13%
Mert ezt természet is igy akarja ,és nem benned van a hiba .A férfiaknál idő kell,azt új menethez. Vágyat kell újból érezni rá.
2020. ápr. 25. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel. Ugyan így vagyok ezzel én is. Fél/egy óra vagy egy nap elég ahhoz, hogy újra "teljes erővel" akarjam.
2020. ápr. 25. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2-es, milyen férfiakról beszélsz? Nézd meg a kategóriát, egyetlen férfi sem szerepel a történetben.
2020. ápr. 26. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!