Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogy sikerül?
Ne haragudjatok, de ezt a kérdést azért ebbe a kategóriába tettem, mert csak lány választ szeretnék:) Ti hogyan tudtok elélvezni az ujjatoktól? Hogyan szoktatok masztizni? Én már olyan régóta próbálom az ujjammal, de semmi hatása. A vízsugár az én hősöm, de már azzal is nagyon nehezen tudok csak élvezni. Köszi a válaszokat!
18/L
Hát ezt így nehéz szavakba önteni O.o rá kell érezni 😊
mi a gond az ujjaiddal? 😟
20L
#1 vagyok
akkor szerintem próbálj meg valami játékszert, az ujjaidat meg használd csak a csiklódra. dupla élvezet :)
#1 vagyok
hát nem tudom így.. 😟 ne görcsölj rá, az a lényeg. csak élvezd és menni fog!! 😊
Ha úgy van motiválnálak ...:D
19L
Próbálj valami erotikus történetet olvasni közben, ami lefoglalja a mindent folyton túlgondoló agyadat. Éld bele magad a történetbe, s finoman kezd el játsz magaddal.
Nekem ez segített abban az időszakon, amikor nehéz volt átlendülni a túloldalra...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!