Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus lányok hogy adják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gd628 kérdése:

A leszbikus lányok hogy adják tudtára a férfiaknak hogy nem hozzájuk vonzódnak?

Figyelt kérdés
A leszbikus lányok, nők egyértelműen kimondják ha pasi nyomul rájuk hogy ők a saját nemükhöz vonzódnak? Vagy a legtöbb esetben ugyanolyan a szitu mint amikor barátzónába teszik a pasit a (hetero) lányok. Csak mert ha utóbbi, és a lány is elég zárkózott, úgy elég nehéz megállapítani hogy leszbikus vagy csak velem nem akar foglalkozni pasiként és maximum friendzone lesz, de nem küld el a p..ba..:)
2020. ápr. 24. 16:47
 1/7 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Érződik, ha nem kacérkodsz a pasival. Én meg szoktam mondani, hogy a lányokat szeretem, rácsodálkoznak, hogy kár értem :D de elfogadják.
2020. ápr. 24. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet koccolni van párom 😉. Csak az a baj, higy vannak analfabéták és nem értik meg.
2020. ápr. 24. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Én egy focista csávónak ugy fogalmaztam, hogy az a helyzet, hogy egy kapura lövünk. Egy csapatban játszunk..

Elfogadta, nem is próbálkozott utána.

De volt olyan akinek konkrétan megmondtam hogy nekem barátnőm van.

2020. ápr. 24. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja. Van akinek megkell mondani egyenesen mert nem veszi az adást/virág nyelvet.

Van aki pedig a sima beszélgetésből levesz mi a szitu.

2020. ápr. 24. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Kit érdekel mit gondolnak a férfiak.😀😀
2020. ápr. 24. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsémre nem találnak be a férfiak

Eleve fiúsan nézek ki szóval nekem ebben szerencsém van

De azért volt egy pár akik még így is próbálkoztak, viszont azoknak elmondtam hogy a lányokat szeretem

2020. ápr. 25. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nem ert az utalasokbol, altalaban csak azt mondom, hogy nem szeretnek randizni vele/ilyen szempontbol nem erdekel.

A tobbseg nem szeretne indoklast, aki igen, annak elmondom.

Sok szerencset a lannyal, hivd el a randira, akkor elobb ki fog derulni a dolog!

2020. ápr. 25. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!