Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell leszbikusként egyes nőknek pontosan olyan értetlennek és erőszakosnak lenni, mint egyes heteró pasiknak?
Tele van az oldal olyan nőkkel,akik valami hihetetlen módon nem fogadják el,hogy léteznek heteró nők is a világban.Rengeteg kérdés,amiben ott van,hogy az illető megmondja,hogy nem vonzódik a lányokhoz,de a kérdező CSAK AZÉRT IS megpróbálja belemagyarázni,hogy márpedig de,mert hozzám szólt,rám nézett,meg merte simogatni a vállam stb
Ezt komolyan,miért kell? Tök ugyanolyan,mint amikor egy pasi nem fogja fel a leszbikus szó jelentését.Idegesítő,irritáló.
Annyi gyönyörű,csodás leszbikus nő mászkál a világban,miért kell a heterókat zaklatni? Hogy lehet elvárni azt,hogy a másságot elfogadják,ha mi se fogadjuk el,hogy léteznek heterók,akik azért heterók,mert NEM akarnak nőkkel lenni.Miért kell belemagyarázni teljesen hétköznapi gesztusokba a vonzalmat? Miért kell teljesen figyelmen kívül hagyni,ha a kiszemelted közli,hogy nem érdeklik a nők? Rosszabbak egyesek,mint némely pasi esküszöm
Csak a főkérdést olvastam.
Mert sok nőnek ez kell.
"Erre az erőszakos "majd én megváltozatom az identitását" dologra gondoltam"
Szerintem ez azért elég ritka. Olyan esetet rengeteget halottam hogy egy leszbikus/biszex lány belezúg a legjobb barátnőjébe, vagy odavan az egyik tanárnőjéért, de ezek az esetek nagy részében teljesen ártalmatlan dolgok, és teljesen normális hogy ilyenkor az illető akarva akaratlanul is mindenbe többet lát, többet szeretne látni.
Nyilván ha ezt erőszakosan teszi valaki, az más dolog, de én ilyet még nem tapasztaltam pedig sok meleg fiút/lányt ismerek. Sokat viccelődnek azzal hogy hetero nincs, csak makacs, de ezt teljes mértékben poénból mondják mindig. Lehet hogy szeretnék ha így lenne, de tudják hogy nem, és egyáltalán nem láttam még őket erőszakoskodni. Biztos van olyan is, mert mindenre van példa, de szerintem nem jellemző. És amúgy meg ez mindenféle szexualitású embernél megtalálható. Sok hetero fiú vágya hogy "megtérítsen egy leszbit". A hetero lányoknak is sokszor fáj ha egy jó pasi meleg.
És ez csak saját vélemény, de szerintem van különbség aközött hogy egy hetero pasi nyomul egy leszbikus lányra, vagy hogy egy leszbikus lány egy hetero lányra.
Mert első esetben, az az illető leszbikus lány akkor gondolom nyíltan leszbikus, vállalja hogy a lányokat szereti, és valószínűleg ezt közölte a sráccal, akkor neki meg kéne ezt érteni.
De egy heteróról nem tudhatod száz százalékban hogy hetero-e, mert ha valakit heteronak tartunk akkor az azért van mert ezt tekintjük alapnak. Lehet hogy ő közben nem az, csak nem híreszteli. Plusz valljuk be, a lányok azért tudnak elég félreérthetően viselkedni a barátnőikkel, míg a fiúk többnyire csak kezet fognak, lányok közt megszokott a puszi, ölelés, becézgetés, kézenfogva sétálás, egymás ölében ülés, sőt részegen a fogdosás meg a buliban csókolózás is.
Lényeg hogy amíg egy meleg emberről tudjuk hogy valószínűleg tényleg meleg, addig egy heterónak tartott emberről nem tudhatjuk ennyire biztosan hogy nincs e benne hajlam.
Az én következő kérdésem arról fog szólni, hogy egyes emberek miért nem tudnak egy (hosszasan kifejtett) kérdést értelmezni és annak valódi tartalmára válaszolni?:D
Miért kanyarognak el, miért kezdenek el filozófiálni, bírálni a kérdezőt és több ízben kijavítani a kérdését. Megjegyzem van, amikor jogos, de ezekben az esetekben pont nem. És képesek regényt írni, hogy a kérdező miért leszbikusoknak szegezte a kérdést...kegyetlen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!