Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit jelenthet az, ha heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az, ha heteró vagyok de álmomban ferde vágyak vezérelte, és tetszett?

Figyelt kérdés

Álmomban egy alapból zombis videójáték szerű tájon voltunk, viszont egy eldugottabb helyen azzal az egy lánnyal a csapatból ketten maradtunk, ő kérdezett valamit, mire én nem tudtam magam visszafogni, letepertem és mintha erősen dugnám, úgy kezdtem el ruhán keresztül ollózni vele. Alapjáraton nagyon heteró vagyok, de ez egész nap beindított picit, mikor rá gondoltam :/

Egyébként szűz vagyok de van barátom

18/l

2020. ápr. 11. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha beinditott akkor mar nem.vagy heteroxd
2020. ápr. 11. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez tök jó. Nekem is egy álommal kezdődött, amiben csókolóztam a legjobb barátnőmmel, pedig előtte csak fiúkra gondoltam úgy. Aztán rájöttem, hogy már kiskoromban is tetszettek filmből lány karakterek, és egész kicsin is álmodtam olyat, hogy lányt akarok megcsókolni, csak akkor nem láttam, hogy ez mi.

A lényeg, hogy nem kell magad felcímkézni, csináld, ami jól esik. A barátodhoz nyilván vonzódsz, tök jó. De ha egyszer úgy alakul valaha az életben, hogy lesz alkalmad lánnyal is kipróbálni dolgokat, és tetszik, akkor miért ne? Én igazából szeretem, hogy ilyen az orientációm, persze sokkal inkább a hetero felé húzok, de ha tetszik egy lány egy szórakozóhelyen, és érzem a vonzódást, simán működik a dolog. De egy barátnőmmel is történt már több részegen, de ugyanolyan azóta is a viszonyunk. Csak lazán. Nem vagy bűnös, ha a lányok is tetszenek picit.

2020. ápr. 12. 00:11
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Semmi gond nincs azzal, ha a lányokhoz vonzódsz, lényeg, hogy éld meg a vágyaidat és ne azzal foglalkozz, hogy ki mit gondol ezért rólad. Egy életed van, élvezd és legyél boldog!

Mondom ezt férfiként..

2020. ápr. 12. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Azt jelenti, hogy vannak biszex hajlamaid, vágysz rá, izgat. Az "alapjáraton nagyon heteró" vagyok mondatod arra utal, hogy tudatosan próbálod magadban elfojtani ezeket a vágyakat, a tudatos éned elnyomja a valódiakat (biszexualitás). Ne harcolj magaddal! (nem éri meg, frusztrációhoz vezet).
2020. ápr. 12. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Azt,hogy nem vagy heteró b+,csak ezt sok nő nem fogja fel!

egy nő

2020. ápr. 12. 00:56
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

túl gyenge a vírus sajnos..

3. főbűn

2020. ápr. 12. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy vágyad, egy fellángolás. Egy kósza gondolat. Ettől még nem leszel leszbika. Majd ha minden gondolatod ekörül forog, talán akkor.
2020. ápr. 13. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!