Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus, aki rendhagyó módon nem anyja korabeli nőkkel akar kezdeni, hanem a saját korosztályával?
Figyelt kérdés
Minden harmadik kérdés arról szól, hogy 30-40-50-es nőket hajkurásznak huszonévesek. Miért?
Tudom-tudom, majd jön a sok válasz, hogy érettek. Ezen felül? Saját korosztályukban nincsenek érett lányok és nők, akik jól néznek ki?
Sose értettem ezt a MILF meg GILF mániát.
Csak nem tudom egy ilyen párkapcsolat hosszútávon pontosan hogyan is nézne ki. Homályosítson fel, aki tudja, 20-30 éves korkülönbséggel hogyan működik évtizedeken keresztül egy ilyen kapcsolat.
2020. ápr. 20. 23:12
1/13 anonim válasza:
Jelen! Nekem például nincs ilyen fajta fétisem.
24/L
2/13 anonim válasza:
Párom velem egy idős.soha nem jöttek be a sokkal idősebb nők. Max +10 év oké számomra
19/l
3/13 anonim válasza:
Én is a saját korosztályomban keresgélek. Szintén nem értem azokat akik 15-20 évvel idősebb nőkre hajtanak.
4/13 anonim válasza:
Én egy konkrét nőt keresek, de semmi. Lehet én találtam csak ki őt is.
5/13 anonim válasza:
Én is a saját korosztályomban nézelődök
6/13 anonim válasza:
En is inkabb a korosztalyom preferalom
7/13 anonim válasza:
Szintén a korosztályomban keresgélek.
10/13 anonim válasza:
Én is a saját korosztályomban keresgélek.
5-6 év korkülönbség a legfelső határ, de az nagyon a maximumon van.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!