Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szofiiii95 kérdése:
Idős hölgyek vonzanak, volt valakinek már tapasztalata amit szívesen megosztana? 25/L
Figyelt kérdés
2020. ápr. 19. 10:36
2/13 anonim válasza:
Mennyire idős hölgyek?
Gondolom nem a 65+ évesek
3/13 A kérdező kommentje:
Egy 50-és belefér de nem a 65+ már nem :)
2020. ápr. 19. 10:42
4/13 anonim válasza:
Amúgy miért idősebb nőt keresel?
Arra vágysz hogy kicsit irányítgasson is?
5/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen szexuális vágy. Bármilyen szerepben eltudom képzelni magam egy idősebb hölgy társaságában. De igen szerintem inkább enyém lenne a kényeztető szerep :)
2020. ápr. 19. 10:50
6/13 anonim válasza:
Milyen életkor az, ami számodra idősnek minősül?
25L
7/13 anonim válasza:
A negyvenes éveik végén és az ötvenes éveik elején lévő nők a gyengéim.Most is egy ötvenes évei elején járó nőbe vagyok szerelmes.De az érzelmi kötődés mellett őrülten gerjedek rá,megőrülök érte.😍😍😍 Én 24 vagyok,lassan 25.Érdekes,hogy más korombelinek is bejönnek az ennyire "idős" nők.😀
8/13 anonim válasza:
Szemeztünk, aztán teljesen váratlanul odajött hozzám beszélgetni, azóta sajnos csak egyszer beszéltünk, de tudom, hogy ő mesélt rólam az egyik közös ismerősünknek, ezeket jeleknek vettem, de közben kiderült, hogy családanya, így teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi is akart ez lenni, mindenesetre várom a folytatást.
9/13 anonim válasza:
8# ezeket jeleknek vettem
Bocs hogy beleszolok de könyörgöm, miért???
Ezért van ennyi csalódott leszbikus nő,mert már azt is jelnek veszitek hogy valaki egyáltalán hozzátok szól
10/13 anonim válasza:
9:Amúgy igen.
Én olyanokat vettem jelnek,hogy popsi paskolás,órákig tartó kézfogás,miután tudta,hogy vonzódom hozza előttem öltözött mellettem az ágyon csupasz mellekkel a fürdő helyett,sokat dicsért,hogy szép vagyok.
Aztán ki tudja.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!