Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen extrém helyeket sexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen extrém helyeket sexeltetek eddig?

Figyelt kérdés

Mi a párommal szeretjük a veszélyes helyeket, az extrém dolgokat, vagy épp azt ami kicsit más és nem csak befekszunk az ágyba és ennyi. De nem sok helyszínunk volt eddig

(erdő, autó, konyhaasztal, lépcsőház)

Nektek mi volt a leg extrémebb?

25/N

2020. ápr. 15. 07:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Helyeken*
2020. ápr. 15. 07:54
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
a 4. emeleti erkélyre mentünk ki kicsit levegőzni. Egy laza nyári ruha volt rajta. A korlátra hajolt. Mögé kerültem, először kézzel felizgattam, majd a szoknyát felhajtottam, a bugyit félrehúztam, s így szeretkeztünk. Nézte a forgalmat, s közben csendben kellett lennie.... nem volt könnyű...
2020. ápr. 15. 07:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A Balatonban tőlünk pár méterre egy horgásszal. Igaz este volt, így látni nem látott semmit, de biztos tudta, hogy mi történik.
2020. ápr. 15. 08:10
 4/9 kisördög1 ***** válasza:
100%

Uszodában, Balatonban a fürdőzök között de volt hogy hajnalban az üres parton, szaunában, autóban az út mellett, erdőben, kilátóban, kórházban...

Hosszú a lista és volt 1-2 különösen izgalmas :))

2020. ápr. 15. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kertes házban lakunk így nyári estéken a kertben sokszor.

Illetve nyaralás alatt tengerben/ tengerparton fordult elő nappal :)

2020. ápr. 15. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ilyenek vagyunk a párommal. Ő annyira mindig szerette a veszélyt és az izgalmakat, én meg amolyan konzervatív ember vagyok, hogy otthon a négy fal közt, ágyban, kádban, mosógepen, konyhapulton, de ennyi. Úgyhogy szép lassan belevitt a rosszba, majd már én nagyobb szexbubus lettem, mint ő... Vasúti síneken, vonaton, a Balatonban egy sétegen, nádasban, a lépcsőház esete egy nyári estén nekünk is megvolt. Szerencsések vagyunk, szerintem nekünk ez egyszerűbb így, mint férfi-nő vagy férfi-férfi párosoknak.
2020. ápr. 15. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Strand öltözőjèben àltalàban mindig, illetve egyszer kukoricàsba egy csalàdi balatoni nyaralàs soràn.
2020. ápr. 15. 22:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, látom a Balaton elég sokatoknak meg volt :)) remélem nekünk sem marad ki :) klassz helyeket irtatok
2020. ápr. 21. 23:19
 9/9 kisördög1 ***** válasza:
Hát akkor hajrá! :))
2020. ápr. 22. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!