Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van esély arra, hogy túlsúlyos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély arra, hogy túlsúlyos nőt találjak vagy ez túl extrém?

Figyelt kérdés
Igazából nem is tudom, hogy akad-e az igazán túlsúlyos (de nőies, tehát nem padödö-jellegű) nő, aki szintén nőre vágyik, mert amilyen társ- vagy szexpartnerkeresőket eddig láttam, ott csupa átlagos alkatú fotóval hirdető személy volt csak. Lehet, hogy ők nem mernek hirdetni?

2019. szept. 4. 01:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Igen van rá esélyed, bármilyen meglepő, de a túlsúlyos nők ugyanúgy vágynak a megértésre, szeretetre sőt még a szexre is mint az átlagos, vagy éppen sovány nők.
2019. szept. 4. 10:44
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Megkaptad a választ. Ők is nők emberek. Ha úgy kezeled őket, rendkívül hálásak.
2019. szept. 4. 15:49
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
En az vagyok:)
2019. szept. 4. 16:10
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha sikerül találnod, írígyed leszek.
2019. szept. 4. 16:27
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
En az vagyok de igyekszem dolgozni hogy ne legyek az :D egészség miatt is meg amugy is. Amugy én pl nem szeretem kitenni magam sehova, lehet mások is így vannak vele. 22/L
2019. szept. 4. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Szívesen felmennék én is egy partnerkeresőre, de én is pont azért nem merném kitenni a fotóm, mert túlsúlyos vagyok.
2019. szept. 4. 22:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem, hogy elvi esély van rá, hogy létezzenek ilyen nők, engem inkább a megtalálásuk érdekel, mert mint írtam, online mintha nem is léteznének, ami nagy kár.
2019. szept. 4. 23:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok fent sehol, de a kat.nak megfelelek. Szívesen ismerkedek:)
2019. szept. 5. 12:17
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Én meg beszállnék harmadiknak😉

F

2019. szept. 6. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok. Gömbölyded, felrakni nem merem magam sehová, illetve más okok miatt sem, de egy hasonló alkatú lánnyal szívesen ismerkednék...Itt elég rossz a tapasztalatom, eddig mind pasi volt, mint kiderült.
2019. szept. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!