Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan jelezzem egy lánynak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem egy lánynak, hogy szerelmes vagyok belé és leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arról lenne szó,hogy leszbikus vagyok és szerelmes lettem egy lányba. Segítsetek légyszi,hogyan mutassam ki a jeleket, milyen jeleket szoktak adni a leszbikusok?
2020. ápr. 13. 09:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerény, kedves biszex lány. De szerencsés vagy hallod! :)

Sok sikert!

2020. ápr. 13. 10:29
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem venném komolyan,ha valaki ezzel jönne,hogy szerelmes belém,amikor nem is ismer szinte.Nem venném komolyan,sőt!

Nem is lehetsz szerelmes.A szerelem a sok közösen eltöltött idő hatására alakul ki,már,ha kialakul...

Nőjj fel,gyerek vagy még!

2020. ápr. 13. 11:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy biszex siman rairhatsz ismerkedes céljából. Nem kell rögtön rárontani, de -beszélgettek, aztan elmondod hogy kesőbb talalkozhatnatok, mondjuk egy sütis randi. Szerintem fontos jelezni hogy randi lesz, nem baratkozas csak, mert kesobb ez gondot okozhat.
2020. ápr. 13. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!