Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan jelezzem egy lánynak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem egy lánynak, hogy szerelmes vagyok belé és leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arról lenne szó,hogy leszbikus vagyok és szerelmes lettem egy lányba. Segítsetek légyszi,hogyan mutassam ki a jeleket, milyen jeleket szoktak adni a leszbikusok?
2020. ápr. 13. 09:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Fontos, hogy milyen kapcsolat van köztetek? Baráti? Mert ha igen, én pl a barátnőmnek úgy mondtam el, hogy elkezdünk beszélni és elkezdtük nézni a Coming out filmet. És feldobtam, hogy ''Kira, mi lenne ha én is leszbi lennék? " . Elnevette magát és mondta, hogy semmi, ugyan úgy barátok maradnánk. Elmondtam. Aznap sokat beszéltünk erről, hogy alakult ki bennem, milyen lányok jönnek be stb. És akkor megkérdezte, hogy egyébként ő lány szemmel mennyire vonzó? És mondtam, hogy nagyon. A végén ő kérte meg, hogy megcskolom-e mert éddekli milyen. Összejöttünk, ennek már 3 éve

2020. ápr. 13. 10:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk annyira közeli viszonyban. A suliból ismerem és utcán láttuk volt egymást minden reggel és nagyon szerény, kedves. Úgyhogy nem hiszem, hogy meg merné tenni az első lépést
2020. ápr. 13. 10:12
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Értem... Hát legelőször egy baráti viszonyt kellene kialakítani, mert egy ismeretlenhez annyira nem tudsz oda menni ilyennel
2020. ápr. 13. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tudod hogy ő a lányokhoz vonzódik? Vagy vakvágtában mennél neki?
2020. ápr. 13. 10:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Most pl járvány van... Messengeren rá írhatsz, elkezdhetsz vele beszélgetni :) Hogy érzi magát, miket csinál stb
2020. ápr. 13. 10:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És mit szólnátok ha ti lennétek az ő helyében és ahogy az utcán menne felétek egy kedves lány hirtelen megölelne? ( nem ez a célom). Ellöknétek magatoktól?
2020. ápr. 13. 10:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Ő biszexuális
2020. ápr. 13. 10:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor hajrá

Írj rá

De ne támadd le

Csak szépen lassan kezdj kialakítani egy beszélgetést

2020. ápr. 13. 10:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha biszex, akkor kezdj el vele beszélgetni :) Ne egyből azzal, hogy hello én ez vagyok legyünk együtt...

Hanem barát szinten. Hogy vagy, miket csinálsz stb. Ismerkedjetek

2020. ápr. 13. 10:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem....köszönöm szépen!
2020. ápr. 13. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!