Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 1 év 4 hónap után megkérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év 4 hónap után megkérni a kezét?

Figyelt kérdés

Leszbikus vagyok, őszre tervezem a nagy kérdést. Szerintetek korai?

Nagyon szeretjük egymást, sokmindent megéltünk már együtt. Nekem Ő az igazi, a másik felem. Nagyon izgulok, tökéletesen akarok megszervezni mindent..esetleg valami tippek, hogy készüljek rá?

Előre is köszönöm!

2020. ápr. 6. 23:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
Na és hol fogtok összeházasodni?Itthon tudtommal nem lehet azonos neműekkel...
2020. ápr. 6. 23:42
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a kérdés, de tisztában vagyok vele, hogy Magyarországon nem lehet..
2020. ápr. 6. 23:51
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Korotok?
2020. ápr. 7. 00:03
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez mindenképp szükséges lenne a válaszhoz. De 21 és 30 között vagyunk.
2020. ápr. 7. 00:07
 5/21 anonim ***** válasza:
23%
Na pont ezért.Mert éretlen vagy, ha azt hiszed, hogy a kor nem számít. Az 1 év 4 hónaphoz akkor most gratulálok, mert hát az csak dicsekvés, de nem kiindulási alap a kérdés megválaszolásához.Más 1 év 4 hónap ha húszon éves vagy.Más ha harmincas-negyvenes vagy.Nevetséges...:D
2020. ápr. 7. 00:22
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem, hanem tippeket. Éretlennek nevezni valakit, akit nem is ismersz, na ez a nevetséges. Ha nem tudsz érdemleges választ adni, akkor inkább görgess tovább! Szép estét!
2020. ápr. 7. 00:27
 7/21 anonim ***** válasza:
34%

"Éretlennek nevezni valakit, akit nem is ismersz..."

De azért azt mondjuk meg, hogy korai-e az esküvőd...

Ha valami számít-ha valami információ itt, az a korotok.Ha ezt megkérdezem, az az egyetlen legitim kérdés.Ha ez számodra nem evidens, akkor feldobok egy érmét.

*feldobja az érmét

Igen; korai

2020. ápr. 7. 00:38
 8/21 anonim ***** válasza:
77%
Hát, ha tényleg el akarod, venni akkor szerintem, kezdjétek a lagzi időpontjának a kitűzésével. Kicsit siralmas azt látni, hogy tucatnyi ember el van jegyezve évek óta, de csak halogatják az eseményt, aztán utána meg már nem is gondolják komolyan és szétmennek. Ez a "megkérni a kezét" dolog olyan súlytalan manapság, hogy nem is éri meg foglalkozni vele, ha nincs mögötte szándék.
2020. ápr. 7. 00:40
 9/21 A kérdező kommentje:
Ha például körülbelül egy szinten vannak, akkor nem gondolnám, hogy számít a kor, ami a személyiben van.
2020. ápr. 7. 00:41
 10/21 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm a választ!:)
2020. ápr. 7. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!