Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van egy párkapcsolatra?
Az a helyzet, hogy nem olyan régen jöttem rá, hogy a nőkhöz vonzódom. Persze előtte is sejtettem, csak nem voltam benne biztos, és magamnak se akartam beismerni. Komoly kapcsolataim nem voltak, akikkel jártam (fiúkkal), nem tartott tovább pár hétnél, és nem éreztem irántuk semmi komolyat. Csóknál több nem történt,és ha arra gondoltam hogy le kell velük feküdnöm, iszonyatot éreztem. Persze ez még gimis koromban volt, akkor nem tudtam hova tenni ezt az egészet, arra fogtam hogy még éretlen vagyok a szexhez.
Később beleszerettem az egyik munkatársamba(lány), de nem történt semmi köztünk, ő hetero volt és ráadásul kapcsolatban is volt. Még akkor sem tisztázódott bennem teljesen, hogy hányadán állok, ismerkedtem srácokkal, de persze az is kudarcba fulladt, mert állandóan csak rá gondoltam. Ennek már lassan egy éve, és azóta már sikerült túllépnem rajta, és már teljesen biztos vagyok benne hogy nem érdekelnek a férfiak.
Viszont elkeserít, hogy lehet sosem találok így párt magamnak, alapból nem nyitok könnyen az emberek felé.
Ti hol ismerkedtek? (tudom most karantén van, csak érdeklődöm hogy lenne-e valami lehetőség a jövőben)
22/L
Írj nekem,ha gondolod!:)
Komoly kapcsolatot keresek,és még szintén nem volt barátnőm.
24L
kicsit hasonló a helyzet nálam is, ha gondolod, nekem is írhatsz
26/l
Nekem is írhatsz, ha gondolod.
A kérdésre válaszolva pedig, igen van esélyed párkapcsolatra. Arra mindenkinek egyenlően van esélye.
Ismerkedni én általában itt is szoktam,legutóbb letöltöttem a tindert, kíváncsi voltam rá, de annyira nem jön be.
Szia.
Én is szívesen beszélgetnék veled.
22/L/L
Sziasztok!
Írhattok nyugodtan. :)
Egy budapesti 30 éves leszbikus lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!