Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg eselyem normalis parkapcsolatra, eletre?
Lehet!
Soha ne add fel.Én szívesen segítenék de ez nem ilyen egyszerű sajnos. Át kéne tekinteni a dolgokat. A drog az nagy hiba volt. Azt nagyon sürgősen le kellene tenni, mert nagyon sokat ront a helyzeten és ha magadtól nem megy akkor muszáj lesz segítséget kérned. Szerencsére van ahol tudnak ebben segíteni :)
Melózni szerintem tudnál ha picit összeszeded magad. Ha emberek közt vagy, az sokat segíthet. Öngyilkosságra ne gondolj. Ha leteszed a cuccot, bőven van kiút. Fiatal vagy még, van időd. Ha nagyjából beilleszkedsz a társadalomba (a szüleiddel most ne törődj, az egy külön projekt lesz) utána jó lenne találni valakit akivel megoszthatod a kis dolgaidat.. az most kb. lényegtelen, hogy fiú vagy lány az illető. Ha ez is megvan és van kire támaszkodj és úgy okésnak tűnnek a dolgok, akkor esetleg megkereshetnéd a szüleid ha addig nem változnak a dolgok mert ha rendezettek lesznek a körülményeid valószínűleg ők is másként tenkintenek rád, hogy magadtól megoldottad a dolgokat. Ha nem, akkor el kell ezt engedned. A suli megint egy külön téma, ha be akarod fejezni az sokmindenen múlik de egyelőre szerintem életben kell maradnod és letenni a drogot. Ez a nulladik és az első lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!