Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van meg eselyem normalis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg eselyem normalis parkapcsolatra, eletre?

Figyelt kérdés
Egyetemistakent kezdtem el hirdetni a Rosszlanyokon. Tobb mint harom evig hirdettem, de valahogyan a szuleim tudomasara jutott. Gyakorlatilag kitagadtak a csaladbol. Drogfuggove valtam. Nem fejeztem be a tanulmanyaim. Mar az ongyilkossag gondolata is megfogant a fejemben. Lehet ezen a helyzeten meg valtoztatni? Annyira kilatastalannak erzem a helyzetem. 25/no
2019. júl. 26. 09:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Jól van, a te döntésed mit csinálsz.
2019. júl. 26. 11:00
 22/29 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet, hogy vissza kellene picit térni a hirdetéshez de csak akkor ha átgondoltan megtervezed hogy mit mire költesz, rendezed az anyagiakat, megpróbálsz leszokni a cuccról és ha ez megvan akkor jöhet a következő lépés. Idő kell, nem megy azonnal de koránt sem vagy kilátástalan helyzetben viszont nagyrészt rajtad múlik. Én a helyedben most meghoznám az áldozatot a cél érdekében. Mindig áldozatokat hozunk. Egy átlag ember is beáldozza az élete nagy részét a munkahelyén, hogy a maradék picit a családjával vagy a szeretteivel tölthesse vagy ahogy akarja. Sajnos ilyen a világ, neked most más a feladatod de ha tudod mi a cél, akkor könnyebb tenni érte.
2019. júl. 26. 11:00
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass rájuk. A legelső amire szükséged van, az az önbecsülés! Ne kur.válkodj! A többi akaraterő kérdése.
2019. júl. 26. 11:03
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
Egy drogosnál akarat erő jó vicc.
2019. júl. 26. 11:04
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Sok drogos lejön a cuccról. Akarat van mert elhatározta. Neked jobb ha itt savazod? Menj és verd ki...
2019. júl. 26. 11:07
 26/29 anonim ***** válasza:
74%
#18 otthagyni az adósságot, mégis hogyan? Meneküljön Dél-Amerikába vagy mi? Nagyon okos ötlet...
2019. júl. 26. 11:09
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert te még sose hallottál olyat, hogy valaki nem fizeti ki az adósságát..??? Mit tudnak tenni? Eladják rabszolgának? Vagyona nincs. Jövedelme nincs. Lelép, az új helyen nem kérdeznek semmit, hiszen nem is tudnak semmit. Ha nyit új számlát más banknál, abból csak bírósági ítélettel foglalhatnak le. A bíróság viszont meg se fogja találni, a lakcímet nem jelenti be, stb... Ne legyetek már ilyen naívak...
2019. júl. 26. 11:41
 28/29 anonim ***** válasza:
Nálam igen írtam is privátot, Son,,-al kezdődik..
2019. júl. 26. 17:57
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Bár látom, hogy eléggé megkésett a válaszom, azért írok, hátha másnak hasznos. Létezik olyan, hogy magáncsőd, amibe érdemes belemenni, ha adósságspirálba kerültél, annak járj utána. Ha nem megy a rosszlányok, akkor más bevételi forrást kell keresned helyette. A drog az nagyon lenyomja az esélyeidet minden téren.
2022. márc. 22. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!