Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van meg eselyem normalis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg eselyem normalis parkapcsolatra, eletre?

Figyelt kérdés
Egyetemistakent kezdtem el hirdetni a Rosszlanyokon. Tobb mint harom evig hirdettem, de valahogyan a szuleim tudomasara jutott. Gyakorlatilag kitagadtak a csaladbol. Drogfuggove valtam. Nem fejeztem be a tanulmanyaim. Mar az ongyilkossag gondolata is megfogant a fejemben. Lehet ezen a helyzeten meg valtoztatni? Annyira kilatastalannak erzem a helyzetem. 25/no
2019. júl. 26. 09:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én fiukent voltam ebbe. Drog, buli, biznisz. Eléggé szár helyzetbe állapotba voltam. De egy a biztos. Lehetőség mindig van.
2019. júl. 26. 10:28
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz helyzetbe kergetted magad, de egyáltalán nem kilátástalan. Szépen lépésről lépésre építsed fel magad.

Véleményem szerint a legfontosabb, hogy akarj javítani a helyzeteden. Ez látszólag adott, szóval az első lépést már megtetted.

A következő a drogfogyasztás. Ez egy olyan zsákutca, amibe legjobb nem bemenni, de ha már így tettél, minél előbb hagyd el. Ha egyedül nem megy, keress fel szakembert, aki ebben segíteni fog.

Tanulmányaidat tudod folytatni; ha egyetemre jártál az elvégzett tantárgyakat igazolhatod és csak a maradékot kell folytatnod. Persze azt is megteheted, hogy újba kezdesz. Fiatal vagy még, bőven van időd tanulni.

A helyzeted miatt gyanítom, hogy levelezőn fogsz tanulni vagy estin. Nehéz lesz az a pár év, de sokan így végzik el, többek között én is, lehetséges.

Nagyon jó lenne még, ha találnál egy olyan srácot, akinek ezt őszintén elmondod és ennek ellenére elfogad téged. Nem sokat írtál, de úgy érzem, hogy van belső értéked, ami nem csorbul a korábbi rossz döntések miatt.

Sok sikert és kitartást kívánok neked. Az öngyilkosságon meg ne gondolkozz. Hidd el, hogy megérdemled a boldogságot és meg is fogod kapni.

2019. júl. 26. 10:29
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

10: a döntést helyetted senki nem fogja meghozni, tehát neked kell.

De tudnod kell, hogy még a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekből is mindig van kiút.

2019. júl. 26. 10:30
 14/29 A kérdező kommentje:
Hogy maszhatnek ki az adossagokbol? Hova mehetnek, ha kiraknak az utcara? Rengeeg penzt kerestem, de mind elszortam. Most itt allok, mint egy nyomorult. Undorodm mindentol. Magamtol.
2019. júl. 26. 10:35
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
Kinek tartozol?
2019. júl. 26. 10:43
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Hülye voltál. Nagyon. Most a helyedben megint összeszednék egy csomó pénzt, ha kell, azzal, amivel eddig is csináltad, már nem oszt nem szoroz. Aztán abból a pénzből elindítanék egy normális életet, folytatnám a tanulmányaimat, leszoknék a drogról(soha rá sem szoktam volna).
2019. júl. 26. 10:46
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
Talán meg tudjuk oldani. Már mondtam privátba.
2019. júl. 26. 10:47
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

#16 Na ne viccelj már. Szerinted kinek kell egy kiélt, kiégett, drogos kur.va? Örülhet ha az út szélén elkapja valaki aprópénzért.

Én is azt mondom, hogy hagyj ott mindent, adósságot, ismerősöket, és kezdj előröl mindent. Ha sok a tartozásod, rendes munkával soha nem fizeted vissza, és a múlt mindig utánad nyúlna.

El kell menned, vissza se nézz... Én ezt tenném.

21L

2019. júl. 26. 10:53
 19/29 anonim ***** válasza:
77%
Ahhoz hogy talpra állj, talán megint hirdetned kellene. Nem rossz szándék...
2019. júl. 26. 10:54
 20/29 A kérdező kommentje:
Kerlek, ne nevezz kvnak. Tobbe mar nem vagyok az.
2019. júl. 26. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!