Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg eselyem normalis parkapcsolatra, eletre?
Nehéz helyzetbe kergetted magad, de egyáltalán nem kilátástalan. Szépen lépésről lépésre építsed fel magad.
Véleményem szerint a legfontosabb, hogy akarj javítani a helyzeteden. Ez látszólag adott, szóval az első lépést már megtetted.
A következő a drogfogyasztás. Ez egy olyan zsákutca, amibe legjobb nem bemenni, de ha már így tettél, minél előbb hagyd el. Ha egyedül nem megy, keress fel szakembert, aki ebben segíteni fog.
Tanulmányaidat tudod folytatni; ha egyetemre jártál az elvégzett tantárgyakat igazolhatod és csak a maradékot kell folytatnod. Persze azt is megteheted, hogy újba kezdesz. Fiatal vagy még, bőven van időd tanulni.
A helyzeted miatt gyanítom, hogy levelezőn fogsz tanulni vagy estin. Nehéz lesz az a pár év, de sokan így végzik el, többek között én is, lehetséges.
Nagyon jó lenne még, ha találnál egy olyan srácot, akinek ezt őszintén elmondod és ennek ellenére elfogad téged. Nem sokat írtál, de úgy érzem, hogy van belső értéked, ami nem csorbul a korábbi rossz döntések miatt.
Sok sikert és kitartást kívánok neked. Az öngyilkosságon meg ne gondolkozz. Hidd el, hogy megérdemled a boldogságot és meg is fogod kapni.
10: a döntést helyetted senki nem fogja meghozni, tehát neked kell.
De tudnod kell, hogy még a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekből is mindig van kiút.
#16 Na ne viccelj már. Szerinted kinek kell egy kiélt, kiégett, drogos kur.va? Örülhet ha az út szélén elkapja valaki aprópénzért.
Én is azt mondom, hogy hagyj ott mindent, adósságot, ismerősöket, és kezdj előröl mindent. Ha sok a tartozásod, rendes munkával soha nem fizeted vissza, és a múlt mindig utánad nyúlna.
El kell menned, vissza se nézz... Én ezt tenném.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!