Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti gondolkoztatok már el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti gondolkoztatok már el, hogy milyen lehet egy fiúval?

Figyelt kérdés

Soha nem volt semmilyen kapcsolatom a fiúkkal, igaziból mindig is a lányok felé kacsingattam, de mindig is érdekelt, hogy milyen lehet így igaziból egy fiúval az aktus és nem csak pl. a vibrátorral való kielégülés.

Érdekelne vannak itt hozzám hasonlóak? Vagy aki ugyan ilyen indíttatásból "kipróbálta"? Ilyenkor egy baráttal vagy valakivel nem gáz vagy ilyesmi? Ez amúgy normális vagy látens biszexualitásra utal?

2020. ápr. 2. 15:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

Tisztázzuk a fogalmakat.

Homoszexuális szexuálisan a vele azonos neműekhez vonzódik.

Homoromantikus-érzelmileg a vele azonos neműekhez vonzódik.

Biszexuális-szexuálisan mindkét nemhez vonzódik.

Biromantikus-érzelmileg mindkét nemhez vonzódik.

Heteroszexuális-szexuálisan az ellentétes neműekhez vonzódik.

Heteroromantikus-érzelmileg az ellentétes neműekhez vonzódik.

A többibe most ne menjünk bele, mert most nem lényeges.

Szóval ha valaki csak a vele azonos neműekbe szerelmes, de mindkét nemmel élvezi a szexet, akkor homoromantikus biszexuális.

De egyébként senki nem 100%-ban hetero- vagy homoszexuális.

2020. ápr. 3. 14:28
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Bocs. De én 100% hetero vagyok. Szval csak magadról vonj le efféle következtetéseket.
2020. ápr. 3. 16:30
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#21 vagyok kihagytam, hogy SZINTE (senki se 100%-ban hetero- vagy homoszexuális.)
2020. ápr. 3. 18:04
 24/27 anonim ***** válasza:
26%

azért elég érdekesek vagytok ti

biszex minden nő, akiben valaha megfordult egy kósza erotikus gondolat egy másik nőről, viszont valójában rendszeresen megkérdőjelezitek a biszexek szexuális orientációját, és rengetegszer elhatárolódtok attól, hogy velük kezdjetek kapcsolatot, mert "tuti, hogy pasit választ a végén"

nyilván nem mindenkiről beszélek, de azért ez egy elég valós probléma leszbi körökben..

2020. ápr. 3. 18:32
 25/27 anonim ***** válasza:
48%
Ugyanmár, mit biszex... hát most már a leszbik is bármikor kiköthetnek pasik mellett, hisz szerinted attól még lehet leszbi, ha annak hívja magát:))
2020. ápr. 3. 19:01
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda beteg kretén luzerek vannak itt. Lepontoznak mert nem terszik amit irtam magamról. Majd ők eldöntik milyen a szexualis iranyuktsagom....persze latatlanba. Betegek.
2020. ápr. 3. 20:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok bi, sosem vágytam pasira. Mégis többel is lefeküdtem (szar volt, nagyon) mert egyszerűen nem volt más akinek kelljek. Azóta ez szerencsére változott. Soha többet nem akarom annyira magányosnak érezni magam hogy ilyenre igent mondjak.
2020. ápr. 5. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!