Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire elfogadható alkoholis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható alkoholistavá válni azért mert nem fogadják el a másságot?

Figyelt kérdés
Sem a családom nem elfogadó, sem a környezetem nem nem toleráns, ha másságról van szó. A férfi haverjaim gyakorlatilag viccként fogják fel az egészet. Mennyire elfogadható ha az alkoholba menekülők?
2020. márc. 28. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Itt vsz. te nem fogadod el magad, nem a környezeted.
2020. márc. 28. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem ezen mit kell erőltetni? Férjhez akarnak adni kényszerből? Zaklatnak? Fogdosnak? Most őszintén, ilyen viselkedés mellett szerinted ha hetero lennél, boldog lennél? Ugyanezt csinálnák.

Aki meg akar, igenis kialakít magának egy olyan környezetet, amiben jól érzi magát.

A többi csak mellémagyarázás. Minek neked olyan barát, aki nem fogad el? Akkor mi a francért velük barátkozol? Én érdekes módon egyetlen nem elfogadó baráttal se rendelkezek, mert eleve nem tekintem barátnak, aki nem ért meg.

Miért idiótákkal kell haverkodni?

Az ember a családját nem választhatja meg, de a barátait igen. Amúgy meg vagy annyira felnőtt a korod alapján (felfogásod alapján kevésbé), hogy a családod nélkül képzelhesd el a jövőd. Nem lennél egyedül, akinek ez sikerült.

Azzal viszont, hogy megmagyaráznád ezzel a szörnyűséges dologgal az alkoholizmusod eredetét, csak azt bizonyítod, hogy gyenge jellem vagy. Az ilyenek nem tudnak és nem is akarnak kitörni a szarból.

Azért fogalmazok keményen, mert látom azt se értékeled, aki mézes-mázasan próbálkozott, szóval olyan mindegy lenne.

2020. márc. 28. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Irigylem a komoly gondjaidat!!!

Egy leszbikus nő.

2020. márc. 28. 19:26
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Ja tényleg, azt kifelejtettem, hogy nem kéne eljátszani a hattyú halálát, mert kevés kivétellel az összes LMBTQ ember átéli amit te. Csak legtöbben túlélik, te meg bele akarsz halni. Nem tudom mitől olyan szörnyű neked pontosan, de amíg nem akarnak leköpni meg megverni, addig szerintem örülj, mert én pl ilyenekkel is találkoztam. Akkor kinek szarabb? Nyavalyogni meg alkoholistának lenni egyszerűbb, mint a sarkadra állni és szarni bele a haverokba, családba és önállónak lenni.
2020. márc. 28. 19:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Növeld meg az önbizalmadat, és ne foglalkozz a többiek véleményével. Kell, hogy határozott légy, és ne a piába menekülj helyette. Nyugi.
2020. márc. 28. 19:51
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Ja hát akkor legyél alkoholista. Ha szerinted jobb az ha leiszod magad minthogy elfogadnád azt hogy valaki segíteni próbál akkor hajráá! De ne hidd azt hogy csak neked vannak gondjaid, mégsem alkesz a fél világ. Ha neked jó ez az állapot akkor meg se próbálj tenni ellene ragadj benne nyugodtan. Viszont ha x idő elteltével rendeződnek ezek a dolgok és más problémáid lesznek az alkoholizálásból kifolyólag akkor fogsz rájönni hogy mi (a válaszolók akiket most nagyon utálsz mert nekünk rohadt könnyű) nem beszéltünk olyan hülyeséget. A döntés mindig a te kezedben van. De ha így állsz hozzá akkor ne várd hogy magától helyre jön minden. Azért kitartás 🙏
2020. márc. 28. 22:37
 17/17 he84 ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező, én normálisan leírtam neked szinte mindent. Akkor meg nem értem, hogy miért kell ellenállnod és tovább süllyedned ebben. Ne haragudj, de kissé olyan ez, mintha direkt csinálnád, direkt kontráznál rá. Ha meg senkivel nem akarsz egyetérteni és legalább megpróbálni, amiket itt írtunk, akkor értelmetlen a kérdésed, nem is akarsz megoldást, hanem csak értelmetlen visszaigazolást. Még a húgom korábbi rossz esetét is elmeséltem neked nagyjából alkohol szempontból. Ahogy más is mondta, ne foglalkozz ilyen barátokkal, az ilyenek nem igazi barátok, ha emiatt elítélnek téged. Aki ilyen, az nem barát, értsd meg! Ne foglalkozz velük többé, szakíts meg velük minden kapcsolatot és ha kérdeznék, hogy miért akarod ezt, akkor csak annyit mondj, hogy mert nem fogadnak el téged teljesen és ebből eleged lett már. Ugyanez a családodra is, nem vagy köteles velük élni, ha már 18 éves elmúltál. Ne tartsd velük a kapcsolatot, mások is megoldották már, a család nem egy életre kötelező. Kíváncsi lennék, hogy egyáltalán elolvasod-e rendesen mindazt, amiket én és mások írtunk itt neked. Mert érdemben nem válaszolsz.
2020. márc. 30. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!