Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható alkoholistavá válni azért mert nem fogadják el a másságot?
Csak azt nem értem ezen mit kell erőltetni? Férjhez akarnak adni kényszerből? Zaklatnak? Fogdosnak? Most őszintén, ilyen viselkedés mellett szerinted ha hetero lennél, boldog lennél? Ugyanezt csinálnák.
Aki meg akar, igenis kialakít magának egy olyan környezetet, amiben jól érzi magát.
A többi csak mellémagyarázás. Minek neked olyan barát, aki nem fogad el? Akkor mi a francért velük barátkozol? Én érdekes módon egyetlen nem elfogadó baráttal se rendelkezek, mert eleve nem tekintem barátnak, aki nem ért meg.
Miért idiótákkal kell haverkodni?
Az ember a családját nem választhatja meg, de a barátait igen. Amúgy meg vagy annyira felnőtt a korod alapján (felfogásod alapján kevésbé), hogy a családod nélkül képzelhesd el a jövőd. Nem lennél egyedül, akinek ez sikerült.
Azzal viszont, hogy megmagyaráznád ezzel a szörnyűséges dologgal az alkoholizmusod eredetét, csak azt bizonyítod, hogy gyenge jellem vagy. Az ilyenek nem tudnak és nem is akarnak kitörni a szarból.
Azért fogalmazok keményen, mert látom azt se értékeled, aki mézes-mázasan próbálkozott, szóval olyan mindegy lenne.
Irigylem a komoly gondjaidat!!!
Egy leszbikus nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!