Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire elfogadható alkoholis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható alkoholistavá válni azért mert nem fogadják el a másságot?

Figyelt kérdés
Sem a családom nem elfogadó, sem a környezetem nem nem toleráns, ha másságról van szó. A férfi haverjaim gyakorlatilag viccként fogják fel az egészet. Mennyire elfogadható ha az alkoholba menekülők?
2020. márc. 28. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Csak magaddal szúrsz ki
2020. márc. 28. 17:47
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Ne butáskodj már.
2020. márc. 28. 17:51
 3/17 opened paradise ***** válasza:
100%

Semmi értelme nincs. Utána se fogják elfogadni. Jobb esetben a családod idővel. Aki meg így áll hozzád, az nem barát.

Ha te elfogadod magadat, akkor mások ne érdekeljenek.

2020. márc. 28. 17:52
 4/17 he84 ***** válasza:
83%
Ne hallgass az 1-es válaszolóra. Nem sérülés ez se a nőknél, se a férfiaknál, hanem csupán másság, nem kevesebb, nem több annál. Nem kell magad szégyellned, inkább azok szégyellhetnék magukat, akik emiatt téged elítélnek. Ne foglalkozz velük, ne beszélj velük többé erről, még akkor se, ha netán ők hozzák szóba. Ne legyél buta és meggondolatlan, az alkoholba menekülés nem megoldás! Egyszer a húgom is alkoholba nyomta el az éppen nagyobb baját, mert összeveszett túlzottan a párjával. Nagyon ki volt borulva, sokat sírt, sokat is ivott egyik nap meggondolatlanul, mégpedig annyira, hogy kifeküdt tőle, közben is sírt, rosszul volt, többször hányt, nem figyelt oda és még többet sírt. Pedig ő én hozzám képest jobban bírja az alkoholt. Ráadásul én is szemtanuja voltam ennek, hát eléggé rossz volt. Még a megállításom ellenére is alig hagyta abba, egyre jobban sírt. Azóta tanult ebből és nem tett ilyet újra. Ne akarj te is így járni, mert igenis van rá esély!
2020. márc. 28. 17:53
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Írj nekem .
2020. márc. 28. 17:53
 6/17 A kérdező kommentje:

6# nek szeretnék...

A többiek pedig könnyen mondják...fogalmatok sincs milyen amikor az egész világ számára undorító amire legjobban vagytok

2020. márc. 28. 17:57
 7/17 he84 ***** válasza:
Ne ítélkezz kérdező, hogy mi könnyen mondjuk, főleg ha te is azt szeretnéd, ha nem ítélnének el. Így kicsit firább. Inkább olvasd el figyelmesebben az egész válaszomat, amit írtam neked. Csak mert a reakciódból úgy tűnik, hogy nem nagyon olvastad el jól. És tudom milyen, mert én se vagyok heteró nő, hanem biszexuális nő vagyok. Fogadd el magad, ne igyál ezért és ne foglalkozz olyanokkal, akik emiatt elítélnek! Hidd el, hogy nem lehetetlen és nem annyira túl nehéz, mint ahogy azt hiszed. Szerezz új barátokat, persze óvatosan, ne áruld el hamar, hogy te nem vagy heteró. Csak akkor áruld nekik, ha úgy látod, hogy már bízhatsz bennük és ha több jel van arra, hogy elfogadják-e a nem heterókat is. Például óvatosan kérdezheted tőlük azt is, hogy mit gondolnak a nem heteró emberekről, persze ne az ismerkedés elején. Ha vegyes, vagy rossz válaszokat adnak, akkor távolódj tőlük, ne barátkozz velük tovább. Lehet szűrni így is. Szóval ezt ne az ismerkedések elején, de azért még egy fél éven belül.
2020. márc. 28. 18:05
 8/17 he84 ***** válasza:
100%
És nem az egész világ a család, meg néhány barát. Ne túlozd már el! Ne ítélkezz a világ felett, ne általánosíts! Főleg hogy ezt te se szereted magadra nézve, igaz? Akkor meg ne így nézd a dolgokat!
2020. márc. 28. 18:06
 9/17 A kérdező kommentje:
#egyeseknek olyan könnyűnek tűnik elhagyni a családot meg a barátokat....annak viszont aki ebbwn él, nem az a sandekeaz,hogy szamkivetetkent keresse azt a pár embert aki igy fogadja el... én speciel inkább már meghalnek
2020. márc. 28. 18:11
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Semennyire, nem kell ezt agyon ragozni.
2020. márc. 28. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!