Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bennem van a hiba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
ha elkezdek beszélgetni valakivel és szimpatikus úgy várom hogy vissza írjon mint a messiás, és rosszul esik ha ezt nem viszonozza pedig azt állitja hogy viszont szimpatikus vagyok neki. csak én vagyok ilyen hülye h egyből esély látok valakiben aki normális és aranyos ? 😕
2020. márc. 19. 19:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nem lehet megszokni mindig rosszul esik amikor valakitől ezt kapod főleg az mikor eltűnik minden magyarázat nélkül 🤔😂
2020. márc. 19. 21:51
 12/16 A kérdező kommentje:
igen , rosszul élem meg az ilyen dolgot. lehet életed párja és ezt kapod ?! 🤣
2020. márc. 19. 21:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Életem párjától esélyt sem kapok és a legszebb hogy még azt sem tudom miért vagy hol rontottam el 🙄😂
2020. márc. 19. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad egyből esélyt látni, ezt pont ma mondtam meg egy lánynak. Ne ess bele pár nap beszélgetés vagy egyszeri tali után mert nagyot koppansz. Lehet hogy szimpatikus vagy neki, de nem akar kapcsolatot, mert még nincs túl az exén, vagy másba szerelmes...
2020. márc. 19. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. márc. 20. 05:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

ó igen, nagyon ismerős, sajnos :D

bp környékiek írhatnának is akár :D

26/l

2020. márc. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!