Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor mégsem vagyok 100%-og leszbikus, ha tetszik, ahogy férfiak nyögdécselnek, amikor látnak engem lovagolni egy műbrén és tetszik, hogy közben verik maguknak?
Gyerekeeeek!
Nem veszitek észre, hogy ez a kérdés úgy ahogy van, egy nagy KAMU?
Nyilván azért nem válaszol mindenki privijére a kérdező mert fél ha lebukik amikor sokan meglátják a felhasználónevet xD
Szintén leszbikus vagyok és csináltam hasonlót. Bár műcuccal soha...a hideg ráz tőle. De szórakoztam pasikkal neten, húztam az agyukat. Sosem akartam látni az eredményt se azt hogy leírják. Valahogy nekem annyira idegen... Tudom mi van a fejükben de tartsák meg maguknak.
Akkor mégis miért csináltam? Mert nekik kellettem (volna), figyeltek rám, írták hogy vonzó vagyok stb... EZÉRT. Sose vonzottak, de ők a könnyű préda akiknek csak vetkőzni kell és dícsérnek.
Ma már nem csinálnám, az akkorira se vagyok büszke. Bizonyos értelemben kiégtem. Mióta jobban szeretnek a lányok, és megkaptam több olyat, akiről azt hittem csak álmodhatok, többet nincs arra szükségem hogy pasiknak tegyem a szépet egy kis figyelemért. Az összes olyan képet töröltem is a telefonomból, mert az nem ÉN vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!