Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Sehol nem találok nőies...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sehol nem találok nőies leszbikus nőt! Mégis hol lehet velük megismerkedni?! Én is nőies vagyok.

Figyelt kérdés

Nem egy fiús lánnyal akarok kapcsolatban lenni,hanem egy NŐ-vel.Eddig még,akiket láttam facebookon vagy netán instagramon,na meg itt ők mind fiúsak voltak.Nem kell,hogy modell alkat legyen,de ne legyen elhízva,illetve legyen nőies a stílusa is és a ruházata is,és legyen minimum vállig érő haja.Ez annyira nagy kérés?!Én is ilyen vagyok,ilyet akarok.Oké,egy kapcsolatban nem a testiség az egyetlen fontos dolog,de azért igen is fontos,ha megvan a vonzalom,és nekem a fiús lányok egyáltalán nem jönnek be.Akkor szinte pasival is kezdhetnék...

24 vagyok egyébként,de már évek óta ilyen gonddal küzdök párkeresés terén.

2020. márc. 15. 09:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Kérdezőcske miért vagy ennyire flegma? Csak nem nem bírsz már magaddal :) fiús lányként kicsit sértőnek érzem hogy így beszélsz rólunk... egy nő nem attól lesz nőies hogy mit hord vagy épp milyen a haja, persze ez is számít. És biztos hogy a számodra "nőies nők" közül sem jönne be mindenki . DE azt azért ne felejtsük el hogy egy fiús lánynak ugyanolyan teste van mint neked :) és belülről is egy érző nő, tehát kikérem magamnak hogy ócska pasi utánzatnak nevezz minket csak azért mert neked nem tetszik a stílusunk ! Megértem hogy neked ez nem jön be, nincs ezzel semmi baj. Nekem viszont az nem jön be amikor a nőies külső ilyen érzéketlen farok belsőt takar. Mert egy komoly NŐ nem tesz ilyen megnyilvánulásokat. Sok sikert a tökéletes nagybetűs nő megtalálásához , bár lehet először magadba kellene nézned ahelyett hogy másokban keresed a hibát ! Vagy ha ennyire reménytelen a helyzet akkor kezdj pasival ha szerinted még egy pasi is jobb mint egy fiús lány akkor hajrá! További szép napot! ;)
2020. márc. 15. 12:26
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező! Nem te vagy az, aki mindig hetero lányokba szeret bele, egy másik kérdés alatt meg azért fohászkodsz, hogy bár hetero lennél?

Ha te vagy, ha nem, állíts magadon.

Értem én az identitásválságod, de ne másra vetítsd ki a frusztrációd. Nyugodj le, attól megnyugszol. Lehetnél kicsit lazább és kevésbé kéne feltűnési viszketegségben szenvedni.

2020. márc. 15. 12:49
 13/20 A kérdező kommentje:
#12:Te mit szedsz?😆 Adhatnál belőle nekem is,mert rám férne!
2020. márc. 15. 13:02
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, de lehet, hogy símán heterónak nézed őket és "elmész" mellettük.

OK, nyilván, akinek puncija van az a nő, de hogy őszinte legyek a fiú külsejű lány lenne az utolsó, akivek kezdenék. De van akinek meg pont ők tetszenek. Nincs ezzel gond, nem vagyunk egyformák.

2020. márc. 15. 13:58
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

“de lehet, hogy símán heterónak nézed őket és "elmész" mellettük”

Dehogy megy el mellettük...:D

2020. márc. 15. 22:09
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Miért kell savazni? Igaza van, egy nő a megjelenésével lesz nő, nem attól mert p***a van.... És nem is csak attól mert belül annak érzi magát!
2020. márc. 16. 05:02
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Én fiús vagyok, de tudok lányos is lenni. Szerintem minden fiús lány nevében beszélhetek, hogy nehogy már gyakorikérdések-értelmiségi réteg határozza meg ki a nő és ki nem, külsőre mi az, ami még belefér a női nem kategóriába és mi az, ami már nem. Megjegyzem én azért öltözködök laza cuccokba, mert az a kényelmes. Az hogy itt ti görcsösen csak attól érzitek magatokat nőnek, amit a társadalom bélyegként rányomott a nőkre (csini ruci, szemfesték, műköröm, vagy csak festett köröm, szoknya, magassarkú stb), a ti egyéni problémátok. Engedjétek meg, hogy nőnek érezhesse magát az is, aki ezeket a sztereotip baromságokat mellőzi mondjuk azért, mert teljesen más az életvitele. Legyen az egy sportkedvelő, olyan munkát űző fiatal, vagy egy idősebb nő, aki folyton házi munkát végez és mellé a kertet ássa.

Hihetetlen milyen csőlátású emberek vannak.

Legalább az előző hozzászóló elismerte a transznemű nők létjogosultságát is (“nem attól nő valaki, hogy puncija van”).

2020. márc. 16. 09:20
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Ezzel én is szembesültem már, de igazából bulikban. Én is inkább nőies vagyok és a nőies lányok tetszenek. Ezért mindig bi barátnőim voltak. De most én is nagyon keresgélek :) 26/L
2020. márc. 26. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát én is itt vagyok.

Jó lezbikusnak nem mondanám magam mert még SAJNOS sose csináltam lánnyal 😞

20/L

2020. márc. 28. 21:21
 20/20 anonim válasza:
Én is nőies vagyok, és a nőiesek jönnek be 23/L
2020. ápr. 1. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!