Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Sehol nem találok nőies...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sehol nem találok nőies leszbikus nőt! Mégis hol lehet velük megismerkedni?! Én is nőies vagyok.

Figyelt kérdés

Nem egy fiús lánnyal akarok kapcsolatban lenni,hanem egy NŐ-vel.Eddig még,akiket láttam facebookon vagy netán instagramon,na meg itt ők mind fiúsak voltak.Nem kell,hogy modell alkat legyen,de ne legyen elhízva,illetve legyen nőies a stílusa is és a ruházata is,és legyen minimum vállig érő haja.Ez annyira nagy kérés?!Én is ilyen vagyok,ilyet akarok.Oké,egy kapcsolatban nem a testiség az egyetlen fontos dolog,de azért igen is fontos,ha megvan a vonzalom,és nekem a fiús lányok egyáltalán nem jönnek be.Akkor szinte pasival is kezdhetnék...

24 vagyok egyébként,de már évek óta ilyen gonddal küzdök párkeresés terén.

2020. márc. 15. 09:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Pedig vagyunk páran
2020. márc. 15. 09:17
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát az jó,ha te találkozol ilyen leszbikusokkal is,mert én még egy ilyennel sem találkoztam eddig sajnos.😅
2020. márc. 15. 09:18
 3/20 anonim ***** válasza:
51%
Jelen
2020. márc. 15. 09:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is nőies lány vagyok és olyat is keresek.
2020. márc. 15. 09:30
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanilyen gondjaim vannak sajnos, én össz-vissz 2 nőies lányt ismerek, de ők mindketten kapcsolatban vannak...fogalmam sincs hol kellene keresgélnem :(
2020. márc. 15. 10:48
 6/20 anonim ***** válasza:
59%

“Akkor szinte pasival is kezdhetnék.....”

Hát ha neked egy férfi attól férfi, hogy fiús ruhákat hord és rövid a haja, akkor rohadtul zavarban lehetsz ebben a világban, ahol a nemek közötti különbségek a divat és egyéb irányzatokban sok helyen közelítenek egymás fele.

Szinte látom magam előtt, ahogy meglátsz egy rövidhajú lányt és az agyadban beindul a gépezet, hogy melyik kategóriába dugd? Férfi, nő? Aztán elkezd füstölni a fejed és inkább kiírsz egy ilyen társkeresős kérdést.

Nem az a probléma, hogy nem vonzódsz fiús lányokhoz, mert mindenkinek más az ízlése. De egy ilyen ostoba kérdést/megnyilvánulást leszbikus nőtől olvasni elég kiábrándító.

“Én is ilyen vagyok,ilyet akarok”

Ez kicsit se hangzik betegen, ahh, dehogy. Járj magaddal, mindenki jobban jár.

2020. márc. 15. 10:49
 7/20 A kérdező kommentje:

Utolsóka!Fogadok benned semmi nőies nincs,azért betegezel le csak úgy,mert frusztrál,hogy igazam van.Miszerint egy nő legyen nő,ne egy ócska pasi utánzat!

Másfelől pedig,ha adok magamra,az öltözékemre,a hajamra stb,akkor ezt a másiktól is elvárom,de szerintem jogosan!Na hello!;)

2020. márc. 15. 11:19
 8/20 anonim ***** válasza:
96%

Hello itt vagyok, és vagyunk még egy páran nőiesek, csak nehezebben találsz még minket, mert hetero skatulyába kerülünk a nőies külsőnk miatt.

A másik meg, hogy a fiús lányok sem mind elhanyagolt külsejűek, sőt. A többség nagyon is ad magára. És az meg, hogy ennyi erővel pasival is kezdhetnél, hát mivel nem találsz magadnak nőies nőt, így nyugodtan kezdj pasikkal, ha még nem voltál eggyel sem, akkor rájössz mi a különbség.

Én is 24 vagyok, és érdekes én előbb találok nőies nőt, mint fiúsat...

2020. márc. 15. 11:59
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Melléfogtál mert én nőies vagyok:) de emellett elfogadó és nem infantilis. Rólad melyik mondható el ezek közül?
2020. márc. 15. 12:04
 10/20 anonim ***** válasza:
40%
Hidd el,sokat vagyunk.csak mivel nőiesek vagyunk emiatt heteronak néztek minket
2020. márc. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!