Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalakon lehet megismerkedni leszbi vagy bi lányokkal? Esetleg honnan lehet tudni hogy valaki az?
Figyelt kérdés
18 vagyok és már régebb óta érdeklődöm a lányok iránt is .. egyszer már smároltam egyel de csak mert ittunk és jóvolt. de többet is szeretnék2012. okt. 28. 17:37
1/7 anonim válasza:
hát én nem vagyok bi (csak a párom szerint) deén kipróbálnám lánnyal :) de azért van bennem egy kis félsz :) de kipróbálnám:)
2/7 A kérdező kommentje:
Énis szivesen kiprobálnám csak még nem találtam olyan korombeli lányt..
2012. okt. 28. 18:02
3/7 anonim válasza:
Kérdezd a GOOGLE bácsitól. Ő segít találni ilyen oldalakat.
4/7 Zsazsa92 válasza:
pinkvanilla
angyalkak
meg társkeresők pl: love.hhu
én pl itt is szoktam gyk-n:)
hozzászólok ilyen kérdésekhez...
nem egy csajjal voltam már,és nem bántam meg:D
20/L (biszex)
5/7 anonim válasza:
Itt az oldalon is simám lehet, rengeteg kérdést tesznek fel ezzel kapcsolatban :)
6/7 anonim válasza:
Szia ott van a gyloglo.hu cset és a lesbi és bi lányok szoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!