Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnál képzelni egy hosszú távú kapcsolatott egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha a lány csak érzelmi támogatás lenne/szeretne és nem lenne semmi intim.(röviden egy aszexuális lány)De lenne mellé sok ölelés meg bújás.2020. márc. 13. 17:21
11/15 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy nem véletlen írtam leszbikus katerógiába...(szóval nem kérek privátott pasiktól)
2020. márc. 14. 12:45
12/15 anonim válasza:
Én is eltudnám képzelni. 18/L
14/15 anonim válasza:
Sajnos én sem igénylem a szexuális együttlétet. Nem, nem történt velem semmi negatív szexuális élmény. Mondhatni aszexuális vagyok, homkromantikus érzelmekkel. Volt már barátnőm, de az ő libidója elég magasan volt, úgyhogy nem igazán jutottunk dülőre. Ha havaonta is, akkor is csak úgy igénylem a szexet, hogy inkább érzelmileg, lelkileg elégítsen ki, ne biológiailag. Úgy vettem észre, hogy nem könnyű így párt találni. Azt pedig egyáltalán nem vállalnám be, hogy olyan lánnyal legyek együtt, aki nagyon igényelné az együttléteket. Rossz érzéssel töltene el, hogy esetleg hiányérzete van, elvégre van, amit nem tudok neki nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!