Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek hosszú a körme, hogy oldjátok meg az intim együttlétet?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem, nem műkörömről beszélek és nem is az ultrahosszú karmokról, de alapvetően a körmöm formája nagyon szép és szeretem egy kicsit hosszabbra hagyni, nem tövig reszelni(kb 2mm). Ez már az a kategória ami látszatra nem olyan hosszú, természetes hatású, de a páromnak mégis kellemetlen már. Nektek esetleg van valami tippetek erre, hogyan lehetne ezt megoldani, vagy mindenképp csak az van, hogy reszeljem le a körmöm teljesen?2019. júl. 29. 15:21
1/7 anonim válasza:
Lehet, ez naiv tipp, mert egyáltalán nem értek a manikűrhöz, de nem lehetne "gömbölyűbbre" formázni a végét, hogy ne legyen annyira éles?
2/7 A kérdező kommentje:
Hegyesnek nem hegyes a körmöm, nagyon picike íve van de amúgy nem szoktam nagyon ívesre vagy hegyesre reszelni, itt inkább az a probléma, hogy mivel elég nagy már ahhoz hogy "elkülönüljön" az ujjamtól így könnyebb vele karmolni :/
2019. júl. 29. 17:31
3/7 anonim válasza:
Ha a párodnak fájdalmat okozol vele, akkor mindenképp reszeld rövidebbre. Egy rövid köröm is tud ápolt és szép lenni.
4/7 anonim válasza:
Megértem a problémád. én is picit hosszabbra hagyom a körmeimet mert rövidek az ujjaim és így optikailag hosszabnak tünnek. Nincs partnerem de szoktam magam ujjazni. Azt tudod csinálni hogy csak simán "huzogatod" benne az ujjaddal hozzásimulva a hasfala felöli részhez, vagy ha mindenképp a g-pontját akarod ingerelni akkor próbád kicsit hátrafeszíteni az ujjbegyed és az utolsó ujjperceddel ingereld.
5/7 anonim válasza:
Nekem nem mü hanem a sjátom, de elég hosszú viszont le tudod úgy reszelbi jogy teljesen simák legyenek a szélei és egyáltalán ne karcoljon
6/7 anonim válasza:
az nem jo amikor bemegy ala a sperma azt amikor megyek a kormoshoz mindig aztmondom nemtom mi van alatta
18L
7/7 anonim válasza:
#6-os kérlek figyelj a kategóriára és arra is, hogy ne írj ilyeneket, mert majdnem beokádtam... Komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!