Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elozo vagyok!
Ja igy mas.. csak a kerdesben ezt nem fejtetted ki. Egy biztos a munkahelyre nem szorakozni vagy baratkozni jar az ember, hanem dolgozni. Igazabol senkinek semmi koze ahhoz hogy te a munkahelyeden kivul mit csinalsz ,kivel ,mikor, hol.... persze ez sok munkahelyen elkerulhetetlen es akarva akaratlanul kiderulnek dolgok az emberrol. De nem bantasbol irtam ezeket hanem sajat tapasztalatbol. Az elozo munkahelyemen sajnos megbiztam a munkatarsaimban sok dolgot megosztottam veluk es hat aztan ment a pletyka.Megtanultam hogy ezt a hibat megegyszer nem kovetem el. Tanulj a hibambol ez csak egy jo tanacs. Ne ossz meg veluk maganugyeket. A gyerekvallalas az mar bonyolult. Fogalmam sincs.
Már a 9-edik évfordulónk lesz a párommal. Igazából a hosszú kapcsolat titka, hogy elfogadjuk, tiszteljük, szeretjük egymást. Vannak persze viták, de azok kellenek, mert ezáltal fogadjuk el egymást. Nem félünk önmagunk lenni és nem zárjuk ketrecbe a másikat. Ezt úgy értem ha szombat este el akar menni a barátaival menjen én addig megnézek egy jó filmet vagy fordítva. Kell a külön töltött szórakozás is.
A másik a kölcsönösség minden téren. Az, hogy ezáltal kiegészítsük egymást a hétköznapokban.
Az őszinte beszélgetés hogy tanítsuk a másikat és mi is tanuljunk.
Én hirtelen ennyit tudtam összeszedni a mi kapcsolatunkból. Igazából eddig nem gondolkoztam ezen de most ezekre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!