Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok akik inkább alakulni kapcsolatra vágynak nem hosszú tartós kapcsolatra?
Van ilyen, de ritka. A nők többnyire párkapcsolatot keresnek, a férfiak meg többnyire szexkapcsolatot. Mielőtt jönne a felháborodás, nem mindenkire igaz ez, csak a többségre. Akinek nem inge...
Épp ezért van az, hogy a homoszexuális kategóriába a legtöbb kérdés arra irányul, hogy miért nem tudnak párkapcsolatot kialakítani...Itt a leszbikus kategóriába ilyet nem látsz.
Ez azért van, mert a nők érzelmesebbek, ha nem szerelmesek a másikba, akkor nehezen vagy sehogy se tudnak elmenni. Nem tudnak ellazulni...
A férfiak meg simán dugnak érzelmek nélkül. Erre nem is mondok semmit, nem értem őket, de nyilván azért mert nő vagyok és leszbikus.
Szóval azért nehéz alkalmi partnert találnod mert a nők nem fekszenek le olyannal akibe nem szerelmesek.
Előttem jól elmondták,nem akarok és nem is igényleg az alkalmit.
(A prostikat ne számítsuk általánosan a "nők" közé, 1.Nem hiába vannak kivetve a társadalomból,a rendes nők undorodnak tőlük;2.ők sem a szívesen és nem is a szex miatt csinálják,hanem a pénzért,mindegy, hogy máshogy reklámozzák magukat,3. a 80%-ukat, 80%-ot!! gyerekkorában szexuálisan bántalmazták,ezért döntő többségüknél ez pszichés zavar,amivel szakemberhez kéne járniuk.Illetve ők maguk is mocskosnak érzik magukat).
Mily meglepő egy szociálisan nagyon érzékeny és tájékozott férfi...
Nekem 2-szer sikerült eddig találni. Tényleg mindenki kapcsolatot keres inkább. Szóval nehéz dolog ez. :/
20/L
Mert általában a férfiak keresnek alkalmit,a nők hosszútávút.Mondjuk én kivétel vagyok,pont nem kell hosszú távú jelenleg,viszont szimpátia esetén alkalmi akármelyik nemmel mehet a részemről.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!