Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában is gyakori, hogy a lányok intim képet kérnek egymástól, vagy ez csak a heteróban jellemző a pasiknál?
ma 17:11
Áhh ne is mondd!
Tudod hány ilyen kamu csaj próbálkozik nálam az instagramon? xD
El se tudod képzelni hány kamu profilt lőttem ki az instán.
Ezt ugye úgy veszed észre hogy van pl 200 követése és vagy 15 követő, profilkép nuku, bejegyzés nuku, Bioban meg ez áll...
"Lezbi vagyok írjatok bátran lányok, perverz vagyok képcserébe is benne vagyok" xDDD
Gyenge próbálkozás xD
A hecc kedvéért megsz0pattam az illetőt keményen, eldumáltunk, amikor képcseréről volt szó, előbb tőlem kért képet az illető figura, igen ám, de mondom neki hogy "előbb te"...
Hát ilyet küldött...
A google viszont talált valamit :D
Hoppá...
Erre mondják hogy "sz0pik a liba" xD
Én sose kértem képeket, de mindig kaptam.. önmaguktól kezdték küldeni a lányok. Mindről kiderült, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Végül az utolsó lány egyetlen egy olyan intim képet sem küldött, azóta is együtt vagyunk.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!