Ez csak a szex kategóriában ennyire jellemző?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ha a szex, a párkapcsolatok témában írok választ, és a kérdező részére nem kedvező a válaszom, akkor biztos lehetek abban , hogy a pontjaim egy szakadékba zuhannak. nem jobb szembesülni a más véleményével, és esetleg átgondolni, hogy van e a válaszban valami igazság, vagy egy hü lye kérdésben megerősíteni a kérdezőt?2013. jan. 14. 17:07
1/23 anonim válasza:
Nyugi! Csak fáj nekik az igazság! :)
3/23 anonim válasza:
E Boglárka: szerintem te legtöbbször rossz válaszokat adsz, ahogy olvasgattalak már ... úgyhogy ne csodálkozz :-P
4/23 anonim válasza:
Boglárka
a lepontozás nem a kérdezők műve, hanem az olvasóké
tudod, a lepontozás megjelenéséhez sok szavazat kell
5/23 anonim válasza:
Én qrvára leszarom ezt a pontozást. Ha nem tetszik nekik, az igazság és lepontozzák, attól az még ugyanúgy igaz lesz és emiatt ez nem fog megváltozni.
6/23 anonim válasza:
Nem boztos h a kérdezö pontoz le...én is tettem fel már kérdést és volt olyan válaszolóm, aki ls lett pontozva, pedig nem én nyomtam le...szóval sokszor egyes okos emberek felülbîrálják mások véleményét...mert megtehetik....mert noname...
7/23 anonim válasza:
Hogy a konkret kerdesre valaszoljak: nem, nem csak itt jellemzo.
Tobbszor lattam, hogy ebben a kategoriaban is megemlitik, hogy a politika temakorben peldaul kimeletlen pontozasi haboruk szoktak kialakulni.:)
8/23 anonim válasza:
"a kérdező részére nem kedvező a válaszom"
Ez már magában foglalja, hogy a kérdés nem valódi kérdés, csak önigazolást akar a kérdező. Sőt, valójában a családi kapcsolatok témában ez van többségben.
9/23 anonim válasza:
Most miért lettem lepontozva? :-S Ez a véleményem! Aki lepontozott az átgondolta, "hogy van e a válaszban valami igazság"?
10/23 anonim válasza:
A kérdező szavazása is csak egy szavazás a válaszról. Erre nem foghatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!