Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez csak a szex kategóriában...

Ez csak a szex kategóriában ennyire jellemző?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ha a szex, a párkapcsolatok témában írok választ, és a kérdező részére nem kedvező a válaszom, akkor biztos lehetek abban , hogy a pontjaim egy szakadékba zuhannak. nem jobb szembesülni a más véleményével, és esetleg átgondolni, hogy van e a válaszban valami igazság, vagy egy hü lye kérdésben megerősíteni a kérdezőt?

2013. jan. 14. 17:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hát amint látom vannak akiknek nem tettszenek a válaszaim. Ez nem is zavarna, és a pontok sem érdekelnek, csak megnéztem visszamenőleg a válaszaimat. és szinte állandóan akkor következik be a lepontozás, amikor ellenvéleményt írok. Ha érdekelne a pont, akkor mindenkinek csak helyeselnék és nem a közvetlen véleményemet írnám.

Egyébként karácsony óta vagyok itt és élvezem ezt az oldalt. Lehet, hogy februárra 0 pont körül járok majd.

2013. jan. 14. 17:21
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják, a "Politika" rovat ebből a szempontból a "legkegyetlenebb".

Amúgy az is baj, hogy sokan a pontozást "egyetértő gombnak" fogják fel. Ez ott jelenik meg a legjobban, hogy pl. valaki feltesz egy "Nektek bejönnek a szőke lányok?" jellegű kérdést. És tegyük fel, hogy 10 válaszolóból 8-nak igen, 2-nek nem, akkor a nem-et mondókat lepontozzák, holott ők is csak a véleményüket mondták el, ergo az ő válaszuk is hasznos. Csak sokan agyilag nem bírják felfogni, hogy az is hasznos válasz, ami az ő véleményükkel nem ért egyet.

De máshol is beleesnek ebbe a hibába, ahol VÉLEMÉNYT kérdez a Kérdező. Mondjuk, "Mi a véleményetek erről a helyzetről/az abortuszról/a pulikutyákról?" stb kérdéseknél...

2013. jan. 14. 17:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak akkor pontozhatnak fel, ha helyeselsz. Kaptam már 100%-ot nem egyszer azért, mert ellenkezőleg írtam. Nem lehet kiszámolni mikor hogyan pontoznak.
2013. jan. 14. 17:24
 14/23 Dorky válasza:
100%

caM008!

Látod ennyi...no comment :))))

Még itt is lepontozzák az embert, mikor pont erröl szól a kérdés:)))

2013. jan. 14. 17:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt vallom, hogy aki értelmes(!) érvekkel alátámasztott véleményt mond, az a válasz az hasznos. Egyszer kiírtam egy kérdést (jó, volt egy-két vicceskedni próbáló), de alapvetően meg lehet nézni, ki hány százalékot kapott:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. jan. 14. 17:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ezotériába ki belép, hagyjon fel minden reménnyel.
2013. jan. 14. 17:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Számomra az is feltűnt, hogy kihagytad a "szerelem" szót. Ez a szerelem, szex kategória és te csak a szexet írtad:)
2013. jan. 14. 17:33
 18/23 anonim ***** válasza:

"Amúgy az is baj, hogy sokan a pontozást "egyetértő gombnak" fogják fel."

Igaz, nagyon egyetértek!

Viszont felmerül egy kérdés: Vajon egy válasz mitől fog hasznosnak tűnni valaki szemében, ha nem ért vele egyet? :)

Pl: Egy számtan kérdésre valaki beírja válaszul, hogy 8. Egy másik válaszoló, hogy 9. Mi alapján dől el, hogy melyik válasz a "hasznos"? :)

Arra akarok utalni, hogy mindenki számára az a hasznos, amit ő maga hasznosnak vagyis igaznak vél.

(Feltéve, hogy nem tényleg csak véleményeket kér valaki válaszok helyett.)

2013. jan. 14. 17:41
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

Ezt én sem értem.

De most kicsit g*cizgetni fogok (bocsi)

Szóval ezt a kérdést én inkább az egyéb --> GYIK kategóriába írtam volna.

2013. jan. 14. 17:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen a "Hasznos számodra ez a válasz?" kérdés helyett állhatna ott az is, hogy "Tetszik neked ez a válasz?" ...

Vannak kérdések, ahol egyébként nem is tudsz jól felelni. :D Azon röhögök a legjobban, ahol sem az egyetértés, sem a tanácsadás, sem a nem-egyetértés, se semmi nem felel meg a kérdezőnek, mindenkibe beleköt, és a válaszolók is felhergelik magukat ezen és teljesen meddő vitát folytatnak valami lényegtelen baromságról.

Na az a legjobb.:D

2013. jan. 14. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!