Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Mi volt az eddigi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt az eddigi legnagyobb szerelmi csalódás, amit átéltetek? (leszbikus kategória)

Figyelt kérdés
Túl tudtatok rajta lépni? Ha igen, hogyan?

2020. febr. 24. 20:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok légyszi, hogy amikor történt hány évesek voltatok és most hány évesek vagytok!
2020. febr. 24. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerető szerepet kaptam és pasiját választotta mert félt :) ez olyan szintű fájdalom amit nem fogok tudni feldolgozni amíg élek... van 2 szív aki érti egymást és összetartozik de nem lehet együtt mert ilyen elb.szott szar világban élünk...
2020. febr. 24. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanúgy vagyok, mint az előttem szóló. Komolyan terveztük, hogy kilép a konfort zónából, abból a szar, szétesett hetero kapcsolatból, amiben benne volt. Majdnem egy évig játszottuk ezt a huza-vonát, közben nyilván lefeküdtünk, magához láncolt. Majd közölte, hogy ő mégis a pasijába szerelmes, helyre akarja vele hozni a kapcsolatukat. Hatalmasat sérültem, azóta sem bízom meg senkiben. Hozzáteszem, mikor megismerkedtünk, nem avatott be abba, hogy neki amúgy van egy nem működő, de létező párkapcsolata. Nincs semmi bajom a biszex lányokkal, tényleg. Nem haragszom, nem ítélkezem. De sajnos ne csodálkozzatok, hogy negatív vélemények is tömkelegével van rólatok. Akinek nem inge...
2020. febr. 24. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
31%

Reménytelenül beleszerettem egy lányba a nyári gyakorlatom alatt. Soha éltemben nem vonzódtam senkihez így és szenvedtem mint a pcsa mert egy fuckgirl. A pasimat is otthagytam miatta, bár az nem működött. Azt hittem soha nem leszek túl még pszichologushoz is el kellett mennem pedig soha nem voltam. Aztán amikor lett egy barátnőm ér rájöttem mennyivel jobb ja a másik imád foglalkozik csak veled és nem bánt akkor el tudtam felejteni mert szerelmes lettem a barátnőmbe 🥰🥰🥰

23 bi

2020. febr. 25. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Beleszerettem egy 14 éves lányba mikor 18 voltam. Bizonygattam mindenkinek, hogy ő más, érettebb... 100% ideálom volt, előtte el sem hittem volna hogy egy ilyen lány egyáltalán szóbaáll velem. Összesen 8 hónapot voltunk együtt, de ő már kb 3 után nem is szeretett. Persze váltig állította hogy de, én meg sokáig elhittem. Az ország másik végébe költöztem tök egyedül, csak miatta. Aztán először kitalálta hogy egy másik lányba IS szerelmes (a másik leszarta őt, amúgy is heteró volt) majd hogy őt választja és szakított. Rá egy hónapra összejött egy 10 évvel idősebb pasival és nekem azóta is azt próbálja mondani hogy fiút keressek inkább, miközben én nem vagyok bi.

Ennek már 2 éve...mindig szeretni fogom. :(

2020. febr. 25. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyan az volt mint a kettes és hármas válaszolónál. Megismekedtem egy nővel aki hetero kapcsolatba él. A beszelgetesbol, flört majd érzelmek lettek. Sose siettettem őt hogy hagyja el a pasiját, de amikor mondta hogy nem szereti, nem akar vele lefekudni mégis kiakadtam. Nem értettem miert teszi ezt magával, mai napig nem értem, sosem éreztem senkivel azt amit vele, rettenetesen magához láncolt, mindig bennem lesz az emléke, gondolok rá sokat, hogy bolog-e, mit csinál, hogy telik a napja,továbbra is élete "szerelmével" van de ha boldog én örülök neki. Lassan próbálok rajta túllépni, persze az emlékek örökre megragadtak bennem.
2020. febr. 26. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!