Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus kérdés! Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus kérdés! Szerintetek próbáljam meg vele, vagy túl fiatal hozzám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hete megismerkedtem egy okos, szép és a korához képest érett lánnyal. Jól el tudok vele beszélgetni, találkoztunk már kétszer, jól éreztem magam vele.

Egyre inkább utalgat rá, hogy megpróbálná velem komolyabban, én viszont kicsit tartok a korától. Mit fognak gondolni a barátaim, vagy például az ő szülei, testvérei. Szeretném megpróbálni vele, de félek, hogy túl fiatal hozzám.

Én 22 éves vagyok, Ő 17 lesz nyáron.

Mit javasoltok mit tegyek?

2020. febr. 18. 15:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Ne szorakozz mar 5 ev semmi
2020. febr. 18. 15:24
 2/13 kisördög1 ***** válasza:
75%
Ez nem korkülönbség, tedd meg!
2020. febr. 18. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem gáz egyáltalán :D
2020. febr. 18. 15:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz. :) Kicsit megnyugtató, hogy így gondoljátok. :D
2020. febr. 18. 16:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk saját tapasztalatból, nekem nem jött össze pont ilyen felállásban kapcsolat fiatalabbal, mert egyszerűen nagyon érezhetően gyerek volt a másik. Ettől eltekintve én is adtam esélyt a dolognak és pont nem érdekelt ki mit gondolt. Az más kérdés, hogy nem működött.
2020. febr. 18. 17:42
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Halgass az érzéseidre. Meg őrá is.

Beszélgessetek sokat, és ne csak ilyen felszínes dolgokról. Ismerjétek meg egymást, kinek mik a tervei, céljai. Személyes tapasztalat, könnyű ráugrani egy neked tetsző lányra, aztán ahogy kitisztul a rózsaszín köd, hónapok múlva rájönni, hogy nincs a dolognak jövője.

Előbb utóbb egyértelmű lesz, hogy van-e benne elég egy kapcsolathoz, vagy csak a kémia van meg és semmi más.

2020. febr. 18. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha komolyan gondoljátok, akkor a korkülönbséggel nem lehet gond.

Azt kell meggondolnod előtte, hogy ha a szülei részéről teljes lesz az elutasítás, tudod e úgy is vállalni/érdemes lesz e belekezdeni úgy is?

2020. febr. 18. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
27 vagyok és a másik lány 19 most fog érettségizni XD ez neccesebb így hidd el :'D
2020. febr. 18. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A párommal köztünk is 5 év van, én 20 vagyok, ő 25. Sokat küzdöttem érte, de végül kaptam eyelyt, már 1 éve együtt vagyunk. Lehet egymáshoz idomulni, elhiszem, hogy most ijesztő ez az egész, főleg, mert kiskorú is. De hamar elmegy az idő, aztán ha 18-23 lesz a felállás, aztán majd 25-30, senkinek sem fog feltűnni, már nektek sem. Mindenképp érdemes legalább adni egy esélyt a dolognak, ha végül nem passzoltok össze, nem emiatt lesz a szakítás. Na de ez nem opció, sok sikert, legyen szerencsétek olyan tekintetben, hogy tarts ki mellette, hiába kiskorú, és néznek rád ferde szemmel. Ne foglalkozz másokkal.
2020. febr. 18. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha 27 lennél és ő 22 akkor is így elgondolkoznál rajta?

Hidd el, neki sem egyszerű ez a helyzet. Hasonló a helyzetem, csak én vagyok a fiatalabbik fél, úgyhogy átérzem :D Viszont ha összeilletek, akkor miért ne?

2020. febr. 18. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!