Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan próbáljam meg rábeszélni?

Hogyan próbáljam meg rábeszélni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy jövő hét szombaton lesz egy házibuli, amire nagyon el szeretnék menni, de feltéve, hogy megbuktam év végén, és ezelőtt már két buliban is voltam anyu nem nagyon szeretne elengedni.

A múlt hétvégén egy kicsit eljátszottam a bizalmát, és nagyon kiakadt rám; azt mondta, hogy nem mehetek többet szórakozni a nyáron, és minden egyes napot tanulással fogok eltölteni.

Az elmúlt pár napban nagyon sokat tanultam, szinte az anyag felét már tudom, és fel is mondtam neki; de nem tudom, hogy ez elég indok lenne-e ahhoz, hogy elengedjen a hétvégén. (btw a pótvizsga vlcsak aug. 27-én lesz)

Esetleg gondolkoztam azon is, hogy érvelek neki, könyörgöm vagy nyalizok neki, mert azzal, hogy egész nyáron bezár a lakásba nem fog semmi jót elérni.

A válaszokat előre is köszönöm!

17/L

2019. júl. 6. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Elkövettél egy hibát! Lusta, trehány voltál és megbuktál! Innentől örülj,hogy nem veszi el a telefonod és az internetet előled és nem kényszerít napi több óra tanulásra!

Legközelebb, majd jobban koncentrálsz a munkádra és nem buksz meg!

Nagyon helyesen teszi, ha nem enged el! Mit gondolsz, a való életben majd "megbukhatsz" a munkahelyeden és utána még neked emelik a fizetést?

2019. júl. 7. 05:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem fogok rá koncentrálni, mert nem érdekel.

Amúgymeg tudtommal amellett, hogy tanulnom kell eljárhatok kikapcsolódni is, és ezt a többi rokonom is így látja.

Már előre sajnálom a gyerekeidet, hogy az egész életüket egy burokban fogják leélni:)

2019. júl. 8. 17:37
 3/3 Tommy Hook válasza:

Az első hozzászóló valószínűleg egy vaskalapos tanár, vagy egy olyan ember, akinek se gyerekkora nem volt, és élete sincsen!

Az, hogy megbuktál, az valóban nem dicsérendő dolog, viszont fiatal lányként buliznod, ismerkedned kell, és élni az életedet.

Nem szép dolog ez, de hidd el, nem dőlt össze a világ!

Aki szerint meg további büntetésre van szükség, az menjen vissza a Szocializmusba!

Sok sikert hozzá, drukkolok!

2019. dec. 7. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!