Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Cosplay help elakadtam :s Nem...

Dániel255 kérdése:

Cosplay help elakadtam :s Nem tudom milyen anyagból próbáljam meg megcsinálni. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok cosplayezni szeretném egyik kedvenc karakterem a League of Legends ből. A neve Varus.

[link]

Itt viszonylag normálisan látható a karakter maga. Az íjhoz egész jó ötletem támadt viszont a kezével elakadtam x.x. nem tudom milyen anyagból s hogy hogy tudnám azt rendesen megformálni kérlek segítsetek :)

#cosplay #anyagmegformázás
2013. okt. 30. 23:58
 1/5 anonim válasza:
hü. hát. dekorgumi vagy purhab szerintem. szerintem olyan páncél szerűen meglehet oldani. de lehet hülyeséget mondok.>-< a páncélról ( kézvédőről) pedig sok videó van fent hogy hogy kell megcsinálni
2013. nov. 14. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Valami konkrétumot tudsz mondani pl. egy linkel tudsz segéd kezet nyújtani?:D
2013. nov. 14. 23:59
 3/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=aPqDEx9oCwg ez a dekorgumival purhabbal nemtaláltam. csak azzal az a necces hogy kell forma is amibe kiöntöd..
2013. nov. 22. 03:31
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Szerintem is dekorgumiból próbáld, azt lehet ragasztani is ragasztópisztollyal, és próbáld meg egy sima kesztyűre megformázni, ráragasztani, hátha azzal könnyebb. Bár Varust elég nehéz megcsinálni. Hogy oldottad meg az íjat? Én is Cosplayezni fogom Ahrit a 2014-es TavasziCon-on, remélem összefutunk! (:

2013. dec. 4. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Huh hát igazából elég sokminden közbe jött és nem tudom h megfogom tudni e csinálni az íjra egy ötletem van igazából de nem tudom hogy lehetne kivitelezni :\ még ezen agyalok :D köszi a tippeket :D
2014. jan. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!